Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

problem z odczytaniem (teraz: amator robi suba :P)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Sorki Franiu ale jak poczytałem tu troszke to jedna myśl mi się tylko nasuwa-uzbieraj kaski i udaj się do sklepu po gotowca,tak lepiej wyjdzie.No i chyba taniej niż rozbijanie altusów.Jakbyś pomyślał to niezłą kase byś za nie wydarł na allegro,starczyło by na fajne monitorki co altusy by zjadły.A tak to juz kicha...
    PZDR

Skomentuj

Zamieszczone przez umberto
      Sorki Franiu ale jak poczytałem tu troszke to jedna myśl mi się tylko nasuwa-uzbieraj kaski i udaj się do sklepu po gotowca,tak lepiej wyjdzie.No i chyba taniej niż rozbijanie altusów.Jakbyś pomyślał to niezłą kase byś za nie wydarł na allegro,starczyło by na fajne monitorki co altusy by zjadły.A tak to juz kicha...
      PZDR
      goofniane trojdrozne altusy z 20 lat z rozwalonymi glosikami... ile bym za to dostal.. ??

P.S kupno gotowca tez biore pod uwage

Skomentuj

Franiu,rzuć temat na allegro i wszystko jasne.Zależy jakie to altusy.Ale zawsze sie jeleń trafi co zapłaci nieźle.A w regeneracje sie nie baw,powaga.Jest duża szansa że nie uzyskasz powtarzalności parametrów głośników w parze.Lepiej nowe zakupić.
        PZDR

Skomentuj

czego uzywacie do wkrecania glosnikow ?? stosujecie raki czy co ?? bo nigdzie nie moge tego znalezc a jak zuce ta nazwe w sklepie z srubkami itp (nawet w merloy merlin) to nikt nie wie oco mi chodzi pozatym nie moge tego znalezc..
          Witam... raki mozna dostać np. w ciastoramie...

Skomentuj

...dokładnie w ciastoramie są wszystkie średnice. W leryou kiedyś były ale jak gadałem z pracownikiem tego działu to stwierdził że już nie prowadzą :P IMHO te raki i śruby na imbus to najlepsze rozwiązanie

Skomentuj

swiete slowa :)

Skomentuj

Czaruję...
              X