Jak w temacie, interesuje mnie czy miał ktoś jakieś bliższe doświadczenia z tym głośnikiem??
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Dayton DA 175-8...miał go ktoś w rękach?
Collapse
X
-
Nie miałem go w rękach, ale wklejam link do projektu na nim - dla potomnych :)
http://www.zaphaudio.com/BAMTM.html
Warto też sprawdzić na stronie Zapha jak wypadł w pomiarach. A cenowo to może być niezła konkurencja dla STX. Niski break'up, niezłe wyniki zniekształceń i kompaktowy rozmiar mogą mu przysporzyć popularności u nas.
-
Kurde szkoda że ta konstrukcja to MTM bo jakoś nie widzę sensowności budowy domowych kolumn na dwóch midwooferach. Tak czy siak dzięki za link :)
Za to kolega Krzysiek21 byłby proszony o wypowiedź :P Bo zarówno pod względem designu jak i parametrów ten głośnik bardzo mi się spodobał...i to przy umiarkowanej cenie.
Skomentuj
-
jestem bardzo zainteresowany tym glosnikiem nawet szukalem na wlasna reke projekty wykonane na tym glosniku poniewaz jak opisuja go uzytkownicy za te pieniadze ciezko o cos lepszego,
Porownywany z rs180 czy wspomnianym seasem ktory jest chyba 2 razy drozszy, Zaph rownierz wysyko ocenia jego mozliwosci porownuje go do seasa jakiegos nie pamietam dokladnie i wielkiej roznicy nie ma ale jak sam wspomina cena jest bardzo niska do jakosci jaka oferuje ten glosnik.
Dobry do closed czytalem gdzies ze nawet 12 L i mozna go wkladac nie potrzebuje duzego pudla.
Mi marzy sie jakis projekcik z jakas delikatna kopolka... mysle tu morelku mdt29 albo o tej Vivce ktora tak poleca Pawel.S D~27? jakos tak
Pozdrawiam.
Pozd
Skomentuj
Skomentuj