Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dayton DA 175-8...miał go ktoś w rękach?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dayton DA 175-8...miał go ktoś w rękach?

Jak w temacie, interesuje mnie czy miał ktoś jakieś bliższe doświadczenia z tym głośnikiem??

Nie miałem go w rękach, ale wklejam link do projektu na nim - dla potomnych :)
    http://www.zaphaudio.com/BAMTM.html

Warto też sprawdzić na stronie Zapha jak wypadł w pomiarach. A cenowo to może być niezła konkurencja dla STX. Niski break'up, niezłe wyniki zniekształceń i kompaktowy rozmiar mogą mu przysporzyć popularności u nas.

Skomentuj

z tego co wiem Krzysiek21 złozyl na nich konstrukcje...ale narazie nie chwalil sie na forum ;p

Skomentuj

Kurde szkoda że ta konstrukcja to MTM bo jakoś nie widzę sensowności budowy domowych kolumn na dwóch midwooferach. Tak czy siak dzięki za link :)

Za to kolega Krzysiek21 byłby proszony o wypowiedź :P Bo zarówno pod względem designu jak i parametrów ten głośnik bardzo mi się spodobał...i to przy umiarkowanej cenie.

Skomentuj

kilka spostrzeżeń na temat Dayton'a DA 175
          mój post z 2009-03-18, 02:28

Skomentuj

jestem bardzo zainteresowany tym glosnikiem nawet szukalem na wlasna reke projekty wykonane na tym glosniku poniewaz jak opisuja go uzytkownicy za te pieniadze ciezko o cos lepszego,

Porownywany z rs180 czy wspomnianym seasem ktory jest chyba 2 razy drozszy, Zaph rownierz wysyko ocenia jego mozliwosci porownuje go do seasa jakiegos nie pamietam dokladnie i wielkiej roznicy nie ma ale jak sam wspomina cena jest bardzo niska do jakosci jaka oferuje ten glosnik.

Dobry do closed czytalem gdzies ze nawet 12 L i mozna go wkladac nie potrzebuje duzego pudla.

Mi marzy sie jakis projekcik z jakas delikatna kopolka... mysle tu morelku mdt29 albo o tej Vivce ktora tak poleca Pawel.S D~27? jakos tak

Pozdrawiam.

Pozd

Skomentuj

Czaruję...
            X