Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

kolumny na 18akx dziwne rezonanse

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ACE1000 skoro bez obudowy też brzęczy to co mają terminale do tego, wgniecenia kopułki też pewnie by nie zauważył...
    llero1 posłuchaj go jeszcze bez zwrotnicy (samego GDN-a, z vifą tego nie próbuj)

Skomentuj

Cytat:
      ACE1000 skoro bez obudowy też brzęczy to co mają terminale do tego, wgniecenia kopułki też pewnie by nie zauważył...

Dlatego prosiłem o zdjęcie tych gdn żeby sie upewnić bo temat trochę dziwny. Kolega podłącza samego gdna i ten brzęczy ale chce komuś płacić za pomiary pomimo tego że ma gwarancje jak napisał! Gdzie tu sens w kosztach?

Ja bym oddał do reklamcji "brzęczy przy 2,5 khz" czekam na nowe w pełni sprawne i tyle. Wiela miałem takich przypadków i to z firmami o wiele szacowniejszymi niż ten stx.

cytat:
      (z vifą tego nie próbuj)
      A dlaczego nie miałby tego tego testu z vifą nie zrobić?
      Wtedy wychodzi cała prawda o jakości montażu głośnika i jego wadach "ukrytych"
      Wiele głośników szacownych firm wykłada sie na takim teście i jak dla mnie jest on jedynie obiektywnym testem a nie sratatata pięciowymiarowej scenie i dziesiątym planie.

Skomentuj

Zamieszczone przez ACE1000
        sratatata pięciowymiarowej scenie i dziesiątym planie.
        Ale się rozbujałeś, normalnie wszechnica wiedzy wszelakiej.

Skomentuj

z tego co wiem to do tych membran STXowi ciężko się przykleja kopułki, robi to specjalnym klejem , specjalnie aktywowanym - możliwe że kopułki nie są doklejone.

Ogólnie sprawdziłbym mechanicznie, a jeśli to by nie pomogło to reklamacja i tyle, ale wcześniej testy w miarę możliwości żeby nie ponieść bezsensownie kosztów wysyłki w obie strony.

Skomentuj

Czaruję...
          X