Witam, postanowiłem zrobic soobwofer do domu głównie do słuchania muzyki ale też troszke do filmów. Oczekuje od niego by w pełni wykorzystał moc mostka na tda7294(wybrałem go dlatego ze boje sie iz nie będe w stanie uruchomić czegoś na tranzystorach). Rozważam różne opcje i wybrałem mniejwięcej głośniki które mnie interesują:
1) GDN-27-450-8-SC (STX)
2) GDN-22-140-8-SCX (STX)
3) GDN 30 jakiś z tonsila
Która opcja będzie Waszym zdaniem najlepsza i dlaczego? Może radzicie coś innego? do wydania na głośnik tak kolo 100zł ale jeżeli bedzie warto dolożyć parę złotych by uzyskać znacznie lepszy efekt to wiadomo ze dołożę.
Czy mostek tda będzie odpowiednim napędem?
Subwoofer grałby w zestawie z altusami 75 oraz Diora Zgb 30
oczekuje od niego dobrego "wykopu" tak żeby robił zamieszanie Wink po kolumnach które posiadam widac ze nie jestem audiofilem, bardziej audiomanem Wink
Proszę o sugestie i pozdrawiam
1) GDN-27-450-8-SC (STX)
2) GDN-22-140-8-SCX (STX)
3) GDN 30 jakiś z tonsila
Która opcja będzie Waszym zdaniem najlepsza i dlaczego? Może radzicie coś innego? do wydania na głośnik tak kolo 100zł ale jeżeli bedzie warto dolożyć parę złotych by uzyskać znacznie lepszy efekt to wiadomo ze dołożę.
Czy mostek tda będzie odpowiednim napędem?
Subwoofer grałby w zestawie z altusami 75 oraz Diora Zgb 30
oczekuje od niego dobrego "wykopu" tak żeby robił zamieszanie Wink po kolumnach które posiadam widac ze nie jestem audiofilem, bardziej audiomanem Wink
Proszę o sugestie i pozdrawiam
Skomentuj