Zamieszczone przez Pawel S.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
2 x GDN 17/100 + GDWK 11/100
Collapse
X
-
Słuchałem ich rok temu w saturnie, niczym mnie nie urzekły. To typowe budżetówki. Ścianka 12mm, front 14mm - litości. W dodatku strasznie huczały. Porównanie ich do hdsów jest conajmniej niesmaczne :mad:
A hdsy już spakowane dla Daniela69, czekam na przelew i wysyłam. Obecnie słucham na kolumnie z wieży samsung i mdsie08 bez filtra - jest pięknie :???:
Skomentuj
-
Szybka odpowiedz , jaki klej i lakier do forniru o,6mm ? Coś co można kupić w miejscowych marketach budowlanych , a nie ściągać z netu.. ? Bo zamówiłem fornir na monitory a nie wiem co i jak , a na forum nie mogę poszukać.
[ Dodano: 2009-02-22, 20:45 ]
Help ? A wracając do tych kolumn , a jak by zrobić 3-way z ARN ? Jak one brzmią w takim 3 drożnym zestawieniu , bo mam monitorki które będę fornirować właśnie na ARN 150-05/8 i dźwięk jaki z siebie wydają jest jak dla mnie bardzo zadowalający , nawet po dłuższym głośnym graniu nadal są dynamiczne , no na pewno dłużej niż wharfedale
[ Dodano: 2009-02-22, 22:06 ]
Pewnie o kleju i lakierze jest pełno postów i tematów i dlatego nikt nie piszeDobra jakoś dotrę , noc długa. Próbował ktoś kiedyś zrobić taką np. konstrukcję : 1 wys. 1. śr i 3 bass ? Nadal mowa o ARN 3x 150-05/8 ? Opłacalna zabawa?
[ Dodano: 2009-02-22, 22:19 ]
dobra tego 3x nie było... A edytować już nie mogłem, sorry.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez DaVidjaki klej i lakier do forniru o,6mm ?
dla cierpliwych lub posiadajacych prase kleje wikolowe
lakiery szybkoscnace - nitro lub wodorozcienczalne
Zamieszczone przez DaVidA wracając do tych kolumn , a jak by zrobić 3-way z ARN ?
Zamieszczone przez DaVidmam monitorki które będę fornirować właśnie na ARN 150-05/8 i dźwięk jaki z siebie wydają jest jak dla mnie bardzo zadowalający , nawet po dłuższym głośnym graniu nadal są dynamiczne , no na pewno dłużej niż wharfedale
Zamieszczone przez DaVidPróbował ktoś kiedyś zrobić taką np. konstrukcję : 1 wys. 1. śr i 3 bass ? Nadal mowa o ARN 3x 150-05/8 ? Opłacalna zabawa?
a 3 wooferow nie polaczysz tak zeby dalo 4 lub 8ohm
mialbys do wyboru 12 lub 2,6
Skomentuj
Skomentuj