cześć jestem nowy i jak robie coś źle to napiszcie. Dobra co sądzicie o głośnikach tonsil ton 200 ?? bo zastanawiam sie czy opłaca sie je kupic czy warte są swojej ceny z góry thx
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
tonsil ton 200
Collapse
X
-
no pokoj mam malutki okolo 3 na 3 metry wzmacniacza tez niemam za dobrego soundwave a-900ma 4x80w i slucham muzyki techno, trane, rock, ogolnie wszystko co wpadnie w ucho i niezalezy mi zabardzo na jakosci dzwieku kase jaka chce przeznaczyc to 500 zl max moze niezbyt duzo ale na kasie to ja nie leze
Skomentuj
-
ale mi wlasnie o to chodzi zeby bylo duuuzo basu zastanawialem sie tez nad zeusami ale sa 4 ohm a ja mam wzmacniacz od 8 :grin: wzmacniacz pociagnie mi sie wydaje bo sa filmiki gdzie te kolumny graja na 35w wiec grac chyba bedzie chyba ze samemu zrobie kolumny ale jestem zielony wiec raczej mi nie wyjdzie a z kasa to na to samo wyjdzie chyba albo jeszcze drozej :neutral:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez wojo_tczewale mi wlasnie o to chodzi zeby bylo duuuzo basu
Zamieszczone przez wojo_tczewwzmacniacz pociagnie mi sie wydaje bo sa filmiki gdzie te kolumny graja na 35w wiec grac chyba bedzie
Ja ze swojej strony odradzam zakup tych kolumn.
Skomentuj
-
Nie samym basem człowiek żyje. A jak koniecznie chcesz rozp...dzielić pokój to kup sobie takie coś: http://diyaudio.pl/viewtopic.php?p=182335#182335 Kolega z forum akurat sprzedaje. No i do tego przydałby się jakiś piecyk conajmniej 150W @ 4ohm.
Skomentuj
Skomentuj