Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pomocy jaka obudowa do zx102xpro

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pomocy jaka obudowa do zx102xpro

Posiadam glośnik boschmann zx102xpro niedawno go nabylem .Jak widac jestem poczatkującym budowniczym subwooferów amm prosbe czy ktos mugłby mi wyliczyc obudowe i dl tunelu bass reflex poniezej podaje parametry głosnika: fs-36.47hz , sd-1.90 , bl-13.45 , splo-90db , qms-3.36 , qes-0.42 ,qts-0.37 , vas-33.29 , mms-128.27gram , mmd-131.56 , xmax-9.0mm za wszystkie odpowiedzi dziekuje prosil bym o wymiary suba .

mietds, Nie tak odrazu :P Przeczytaj zawratość tej strony, masz wszystko ładnie i przejrzyście opisane. Jak będzei ci mało okiełznaj tez audiomania.sart.pl. Parametry już masz a to 90% sukcesu :] ...podstawiasz do programu i skrzynka wyskakuje sama - tak po krótce :)

Skomentuj

Oj widze że czytać nie umiesz, chodzi mi o to że jak kupiłes głośnik BOSCHMANNA to powinienes bo moj kumpel jak kupował to dosał KARTKĘ gdzie były wypisane wszystkie modele BOSCHMANNA i parametry a podspodem w tabelce były podane obudowy (litrarz) i ewentualnie jak głośnik nadawał się do b-r to srednica i długosc rurki. Tylko jeden problem ze te wartosci nie podane byly w cm. Ale to idzie przeliczyc nie pamietam ale tam chyba bylo podane w calach.
      Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
      Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

Polecam winisd. I po kłopocie. Wpiszesz parametry i masz wymiary.

Skomentuj

Czaruję...
        X