Zaczynam sie rozgladac w temacie bo bede musial wykonac maly zestawik, prawdopodobnie nadstaki ktoych nie bedzie trzeba uzupelniac subem. Projekt ma byc w miare budrzetowy (byle z glosniczkow nie leciala kasza) no i mobilny wiadomo. Do napedzenia kupi sie jakis wzmaczyk pewni 2x300W czy tam jaki bedzie potrzebny. Kolumnienki maja naglasniac hm.. male imrezki (kjanpa, impreza okolicznosciowa firmy wiekszej, czasem jakis maly plenerek) zarowno do zagrania jakiejs muzy jak i naglosnienia instrumentow (nie mowie o jakims mega profesjonalismie) - zestaw ma grac. Ogolnie mamy grupe pokazowa Capoeira i te sprawy no i czasem robimy cale imprezy brazylijskie wraz z dj i nie wiem tancerkami samby zespolem batucadowym itd no i mozna by zrezygonowac z wynajmu dja ze sprzetem dlatego bedzie skladany sprzecik.
Myslalem nad czyms z STXa ostatnio maxi zrobil nadstawki na tym nowym 30-400 i tubce (chyba nie driverku) no i nad czyms takim sie zastanawiam. Trzeba by bardziej basowy glosnik tam dac no i nie wiem czy jest sens pakowac do tego driver stx? ew jakis inny driveerek Seleniuma czy cos lub midbasa innej firmy nie jestem wybitnie obeznany w temacie.
Postaram sie wkrotce podac budrzet ale jak juz napisalem jak najtaniej byleby gralo (bez jakichs strasznych zniekrztalcen itd..).
Myslalem nad czyms z STXa ostatnio maxi zrobil nadstawki na tym nowym 30-400 i tubce (chyba nie driverku) no i nad czyms takim sie zastanawiam. Trzeba by bardziej basowy glosnik tam dac no i nie wiem czy jest sens pakowac do tego driver stx? ew jakis inny driveerek Seleniuma czy cos lub midbasa innej firmy nie jestem wybitnie obeznany w temacie.
Postaram sie wkrotce podac budrzet ale jak juz napisalem jak najtaniej byleby gralo (bez jakichs strasznych zniekrztalcen itd..).
Skomentuj