Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

kolejny temat dot zakupu wzmaka...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

kolejny temat dot zakupu wzmaka...

Z naszej wyszukiwarki znalazlem tylko jeden temat ktory mnie interesowal...

Potrzebuje wzmaka do 300zl 350zl max.. Ciagle przewijala sie tylko Yamaha A-520,

Chcialem zapytac czy w tej cenie jest jeszcze cos godnego polecenia..
    Moze jakis Marantz NAD CA Luxman... ?

Prosilbym o wklejenie linku i nazwy, gdyz w wielu tematach byly podawane tylko linki do aukcji i za miesiac nie mozna juz z takiego tematu skorzystac (archiwum allegro)...

poszukaj nada 304.

Skomentuj

549zl... wychodzi ponad planowany budzet
      http://allegro.pl/item577362305_nad_..._rodzynek.html

Skomentuj

Ja kupiłem NADa 304 na allegro w bardzo dobrym stanie. Kosztował 500 ale jeszcze 50 utargowałem ale też często chodzą po 300-400zł. Mogę go polecić. Poszukaj jeszcze 3020.

Skomentuj

Do jakich kolumn potrzebujesz wzmacniacz? i czym jest zródło dzwięku.

Skomentuj

piku16 a co to robi ? Skoro mam niestety określony budżet i w tej cenie chciałbym najlepszą opcję ? a SDSa 164 i tak nie miales wiec nie wiesz czy potrzebuje pradu:)

Skomentuj

Nio oki nie chcesz pomocy to po co wogóle zakładasz taki temat.

Zamieszczone przez dolphin123
              a SDSa 164 i tak nie miales wiec nie wiesz czy potrzebuje pradu:)
              Skąd wiesz czy miałem czy nie, chodz akurat musze przyznać że tych głośników nie miałem

Polecam Maranza jeśli potrzebujesz czegoś bardzo dynamicznego one sie tu sprawdzą świetnie tak samo cd.

To chyba tyle z mojej strony.

Skomentuj

549zl... wychodzi ponad planowany budzet
                http://allegro.pl/item577362305_nad_..._rodzynek.html

Te nady chodzą nieraz za 300 a czasami za 650, jakaś loteria :lol:

Skomentuj

tez przylaczam sie do prosby o propozycje jakiegos wzmacniacza do 350zl. Maja napedzac 3 drozne kolumny na Stx-ach.

Pozdrawiam.

Skomentuj

prawdziwa czysta koncwoka mocy ...

Skomentuj

Zamieszczone przez piku16
                      Nie o to chodzi wiec sie nie obrazaj, po prostu dziwne pytanie zadales
                      Zamieszczone przez piku16
                      Skąd wiesz czy miałem czy nie, chodz akurat musze przyznać że tych głośników nie miałem
                      nalezysz wydaje mi sie do tych ktorzy opisali by jego gre :wink:

Skomentuj

piku16 napisał/a
                        Nie o to chodzi wiec sie nie obrazaj, po prostu dziwne pytanie zadales
                        Nie obrażam sie nie mam 15lat, moje pytania są jak najbardziej słuszne moim zdaniem przy wyborze wzmacniacza kieruje sie właśnie tym z jakimi kolumnami oraz zródłem dzwięku będzie współpracować ja osobiscie właśnie takimi wytycznymi sie kieruje bo do czego innego mam sie odnieść. Moje pytanie było i tak bardzo ogólne jak bym miał napisać wszystko szczegołowo zajeło by mi to troche czasu, a tego czasu nie ma za wiele, aby tak sie rozpisywać, a w szczególności dlatego że potrzebujesz wzmacniacz za określoną sumę, za którą i tak za wiele jest do wyboru.

Od Siebie polecam Marantz-y tak jak juz pisałem wcześniej Nad-y też są fajne dobrze grają dolnym pasem, a jak szukasz czegoś co ma naturalny dzwięk i troche podbarwia wysokie tony szukaj rotelka.
                        Na temat luxmanó-w sie nie wypowiem bo ich nie znam.

piku16 napisał/a
                        nalezysz wydaje mi sie do tych ktorzy opisali by jego gre
                        Nie wiem czy zauważyłeś ale na tym forum nie ma żadnych moich kontrukcji i nie wypowiadam sie zbyt często raz na jakis coś napisze postaram sie pomóc, doradzic.

Skomentuj

Chłopaki, po co kłócić się o takie rzeczy :) Spokojnie :)

Zamieszczone przez bialagora
                          tez przylaczam sie do prosby o propozycje jakiegos wzmacniacza do 350zl. Maja napedzac 3 drozne kolumny na Stx-ach.

Pozdrawiam.
                          Mam na sprzedaż końcówkę mocy. Ma jakieś 100W na kanał, do tych STX-ów powinna być idealna. Napisz na priv maila to ci fotki podrzucę i się ewentualnie dogadamy :)

Skomentuj

Zamieszczone przez melisław
                            Chłopaki, po co kłócić się o takie rzeczy :) Spokojnie :)
                            nikt sie nie kloci
                            Zamieszczone przez melisław
                            Ma jakieś 100W na kanał, do tych STX-ów powinna być idealna.
                            nie do stxow:P sds164+dx25.
                            Przydaloby sie cos z dobra dynamika i tu wlasnie nad tym a 520 yamahy kumpel mysli, bo to wzmak dla niego

Skomentuj

Re: kolejny temat dot zakupu wzmaka...

Moze jakis Marantz NAD CA Luxman... ?
                              A może:
                              http://dual.pytalhost.eu/1991/06.jpg
                              http://dual.pytalhost.eu/cv5650s/

A to strona aukcji.

Skomentuj

Czaruję...
                              X