mam do wass pytanie czy slyszeliscie oba te glosniki i czy ktorys jest wybitnie leszpszy lub gorszy cenowo wychodza podobnie monacor 20 zlotych drozszy, w planach mam budowe monitorkow podobnych do monitorkow grzeska jendak dol to stx "czarny" a nad gora sie jescze zastanawiam. moze doradzicie jeszce cos innego w granicy 60zlotych sztuka chodzi mi o wysokotonowke tylko chodzi mi o rozmiar zewnetrzy nie przekraczajacy 80 mm :) no takie mam wymagania :P
[ Dodano: 2004-11-06, 20:44 ]
ej no co jest nikt z was nie slyszal tych glosnikow ?? wescie cos doradzcie bo kupie pewnie tego monacora i jak bede nie zadowolony to bedzie na was :P :)
[ Dodano: 2004-11-07, 01:24 ]
no dobra to chociaz moze ktos mi doradzi bo mam problem ta kopulka monacoru ma 95db skutecznosci i czy jak bede ja tlumil tak mocno do 87-88 db czy bedze\ie mialo to znaczny wplyw na jakosc dzwieku ?
[ Dodano: 2004-11-06, 20:44 ]
ej no co jest nikt z was nie slyszal tych glosnikow ?? wescie cos doradzcie bo kupie pewnie tego monacora i jak bede nie zadowolony to bedzie na was :P :)
[ Dodano: 2004-11-07, 01:24 ]
no dobra to chociaz moze ktos mi doradzi bo mam problem ta kopulka monacoru ma 95db skutecznosci i czy jak bede ja tlumil tak mocno do 87-88 db czy bedze\ie mialo to znaczny wplyw na jakosc dzwieku ?
Skomentuj