Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zestaw 5.0 do kina domowego

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zestaw 5.0 do kina domowego

Witam!
    Kolega kompletuje kino domowe.
    Amplituner Yamaha RX-V1500 juz ma. Kolumny miały byc Tonsil Meastro, jednak okazało sie że nie bedzie ich juz w spzredazy.

Czyli pozostał dylemat co w zamian. Kasa to 4000zł. Wazny jest wyglad. 5.0 (sub jest, GDN 30/120 Tonsil). Tylko konstrukcje fabryczne.

Poki co zaczal sie orinetowac i zawiesil oko na Wharfedale'ach.

Co proponujecie Panowie?

czemu tylko fabryczne? :cry:
    za 4kPLN takie fajne DIY by sie wykonalo :|
    a siesty?

Skomentuj

Fabryczne "bo tak" hehe.
      DIY nie wchodzi w gre z roznych wzgledow, dlugo by sie rozpisywac.
      Pomieszczenie dosc duze, ponad 30m2.
      Siesty brał pod uwage (za moja namowa zreszta, potem okzaly sie ciut drogie wiec padło na Maestro).
      Teraz budzet zwiekszył na 4kzł, ale tonsil raczej mu sie juz odwidział - kazdy wie jak to z nimi jest. Zarok moze nie byc.

Skomentuj

ale koniecznie nowe?? i czy nie wchodzi diy w jakik sensie?? w sensie robienia samemu?? bo za te pieniadze mozna by bylo dorwac ladne diy na allegro (tylko zazwyczaj jesli anwet to tylko stereo :/ ) wiec pozostanmy przy pytaniu czy koniecznie nowe

Skomentuj

Nowe, fabryczne.
          100%.

Skomentuj

http://allegro.pl/item571953404_para...y_0_salon.html
            To grało dla mnie najlepiej na odsłuchu jak kupowałem amplituner, jako satelity były Monitor V5, centralny nie pamiętam.

Skomentuj

A kolumny firmy Mission?

Skomentuj

Ja złożyłem ostatnio zestaw na missionach m34i + m3c2 + m32i i basu nie brakuje, średnica trochę cofnięta ale mimo wszystko calość gra dość przyjemnie. Coś w podobie brzmienia do visatonów w170s +sc10n. W pokoju 20mkw pod ampli pionnera które niestety mial. Niestety prezy siestach to blado gra... weź go namow.

Skomentuj

Kolega właśnie kupil 2xM35i, 2xM30i i M3c2i za 3200zl. Jest baaardzo zadowolony.

Skomentuj

Zamieszczone przez pegelmesser
                    Jest baaardzo zadowolony.
                    a jak ty to oceniasz?

Skomentuj

Mimo że minał juz prawie miesiąc odkąd kolega delektuje sie tym spzretem napedzanym Yamaha RX-V1500 nie mialem czasu (wymowka - brak czasu) wybrać sie do niego żeby to pozradnie skonfigurowac i zainstalowac suba na Tonsil GDN 30/120 który właśniei kolega wykańacza - wzmacniacz Holton 400 juz od jakiegoś czasu czeka u mnie tylko na podlaczenie. Zdam oczywiście relacje.

Skomentuj

Czaruję...
                      X