Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

pomoc przy projekcie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

No to jest nas dwóch. Ja też mam zamiar w takim designie zrobić projekt Akustyka HD2.

[ Dodano: 2009-05-14, 16:13 ]
    no, chodzi mi po głowie jeszcze takie cacko: http://www.highfidelity.pl/artykuly/0602/sonus.html

Skomentuj

to podobnie, tylko mi budżet nie pozwala z racji wieku i robie na stxach

Skomentuj

masz już koncepcje jak się do tego zabrać?

Skomentuj

mniej więcej, jeszcze trzeba na spokojnie przemyslec. Wykonam z mdfu, boki z płyty giętej ale 2 warstw, fornirowanie tak jak tam przedstawione fornirem klon, przód na fortepianowy czarny, kolor podobny jak w tamtym projekcie, komora dzielona oddzielnie dla 22scx i dla 14 i pj. Myślę jeszcze zeby zrobic taka scianke tylnia jak w orginale ale zobaczymy jeszcze A ty jakie masz plany? :)

Skomentuj

fornir chcę dać albo heban, albo najciemniejszy dąb jaki znajdę, ten tył z oryginału też mnie rajcuje, ale nie wiem czy wykombinuje jak się do tego zabrać. Nie mam pjęcia czego koleś użył jako tego czarneg wypełnienia pomiędzy paskami forniru? Czy to można gdzieś kupić?. Przó zrobię raczej ze skóry ekologicznej. Płyta czołowa z mdf i konstrukcja jak w linku. Raczej też ją pochylę na kolcach jak w oryginale.

Skomentuj

Zamieszczone przez bingant
              Nie mam pjęcia czego koleś użył jako tego czarneg wypełnienia pomiędzy paskami forniru?
              bylo juz o tym w innych tematach - szpachla do plastiku.

Skomentuj

wiesz może Paweł S. gdzie można kupić tą szpachlę?

Skomentuj

http://www.allegro.pl/item619499090_...oly_plast.html
                  lub dowolny samochodowy

Skomentuj

Macie jeszcze podobne projekty jak ten Ekta? Bo chciałbym zobaczyć jeszcze pare innych rozwiązań, np inny tył. Z góry dziękuje.

PS. na tej samej stronie jest kilka projektow ekty ale je juz widzailem, nic szczególnego.

Skomentuj

Rezygnujesz z tego designu? Szkoda, myślałem że będziemy się dzielić spostrzeżeniami i radami

Skomentuj

nie nie jednak zrobie tak samo, bo nie rozumialem jednej rzeczy ale juz jest okej

Skomentuj

Czaruję...
                        X