wydasz dwa tysie na kupę :) Brawo :) Powinno się zrobić ranking na tym forum kto ile najwięcej kasy wtopił :) Walczył byś o pozycję lidera i zaszczytne miano największego ignoranta Polskiej Rzeczypospolitej Braci DIY :P
Ale ja już nic nie mówię bo zaraz powiesz że nie dajemy ci szansy...
Powiedzmy że tego wyżej nie ma A moja odpowiedź brzmi: Taaaak, masz cholerną rację, rób to co chcesz w końcu nie pisałeś tu po to żeby ktoś ci doradził tylko byśmy mogli ukorzyć się przed twoim kunsztem, mądrością i uznali twoją rację oraz potwierdzili słuszność twoich jakże gów..., gów... (nie wiem jak to ująć by pokazać twoją potęgę mistrzu... Już mam!) twoich jakże prześwietnych wyborów...
My lord... I niech moc będzie z tobą :)
Przeczytalem caly temat. Nie znalazlem fragmentu gdzie kolega by sie okreslil jaki ma pokoj. Do 15m2 spokojnie do "napieprzania basem" wystarczy 3way na stx (jw 8" basy) a nawe podpasowaloby to do 20m2. Jesli masz pokoj np 30m2 to zamien basy stxa z 8" na 10" i tez ujdzie. Wiekszych wooferow nie ma co dawac bo i tak popalisz reszte glosnikow przy max mocy. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawy ale zeby to wysterowac bedzisz musial wydac z 600zł na UZYWANY wzmak. I to raczej nie bardzo z domowych wzmacniaczy.
Skomentuj