Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakie Alfredy??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jakie Alfredy??

Kumpel przyszedł do mnie zebym mu zrobił kolumny na impreze na jakichś Alphardach bo na inne narazie go niestać. Jak na impreze to zeby było głośno, a ładnie nie musi być. Chce tym nagłośnić sale gimnastyczną. Jakiego Alfreda polecacie??? Pozdro!!

Alphard i głośno, te dwa słowa się same wykluczają. Alphardy mają małą efektywność i trzeba mocnego wzmaka.

Skomentuj

Tak jak pisze poprzednik alphardy mają małą efektywność a skoro ty masz 4 GDNy 25/40/3 to zrób kolumny na nich. Do tego jakieś średniaki i jakąś tube na góre i będzie napewno głośno!

Skomentuj

stx tez sa tanie (w granicach alfreda) wiec poszukaj tam...bedzie glosno

Skomentuj

4xLW800 + jakies tweetery... - w sumie sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie, bo co jak co, ale LW800 wcale nie ma tak niskiej efektywnosci, a zakladajac ze mozna go kupic za 27zl to mozna sie zastanawic.

Skomentuj

to jak na sale gimnastyczna to jakies estradowki. dobre sa beymy. niedrogie moze drozsze od alfredow ale za to wymagaja slabszych wzmakow ii maja o niebo wieksza efektywnosc i wiecej zniosa

Skomentuj

zadne alfredy! jak juz co to stx

Skomentuj

a jakbyś na alfredach zrobił małe estradówy ??? na pewno będzie ggggłłłłośśśśnnnnooo !!!!!!

Skomentuj

A Altusy 110 wystarczą??? Bo mam okazję kupić je za 120 zł.

Skomentuj

110 raczej nie, może 140. Teraz sie nie śmiać : ja mam altusy 110 i powiem tyle że jak chcesz żeby było głośno to nie dadzą rady. Ja mam je w pokoju ok 17mkw i głośno jest ale na większej sali się chyba nie sprawdzą, chociaż nie wiem nigdy ich na jakiejś sali nie miałem. Zależy na jaką dużą sale?

Skomentuj

Nie wiem juz!! Czy kupić 8 LW800 i po 4 do jednej budy, czy 2 stx-y GDN-25-150-4 SC lub 2 x GDN-30-200-4 SC. Co wybrać????? Pozdro!!

Skomentuj

tylko gdn 32-150 seria sc stxa po dwa na kolumne do każego jakiś średniak moze być stxa do tego po tubie stxa i jazda ...

tanio i głosno a stxy mają wytrzymałosc nie z ej zemi takze wysokotonowce, jak chcesz opini specjalisty to napsiz do SOUN WAVE'a .. z nim nie zginiesz a zrobisz to co trzeba on ci najlepiej t pomoze bo sam robi kolumny na stxach do nagłasniania sal gimnastycznych imprez itp itd i ci doradzi co i jak

ps. tylko SOUND WAVE nikogo innego neisłuchaj w tej sprawie :)

Skomentuj

Czaruję...
                        X