Witam :) jestem w posiadaniu paczki do suba o wymiarach 40x40x40 cm. Litraż wewnętrzny to 48 litrów. Sub będzie grał przy dwóch kolumnach (3 drogi na STX SCX). Max. kwota jaką mogę wydać na głośnik to 150 zł, do tego suba w przyszłości dokupię jakąś końcówkę mocy bo posiadam wzmacniacz stereo :) proszę o pomoc
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Jaki glośnik do suba 48l
Collapse
X
-
http://www.stx.pl/index.php?vMenu=2&...vItemDB=itemdb
Będziesz miał czym to zasilić? to min 400zł na panel.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LightSoundhttp://www.stx.pl/index.php?vMenu=2&vMenuItem=0&vSubPage=560&vItemDB =itemdb
Będziesz miał czym to zasilić? to min 400zł na panel.
Skomentuj
-
Przecież pisałem że nie mam nawet jeszcze kolumnto skąd mam wiedzieć jaki będzie basik :) na pewno wystarczający na mój pokój :) po prostu nie chce żeby się paka zmarnowała. Możliwe że ten sub będzie później na sprzedaż. Po prostu powiedzcie mi jaki głośnik będzie dobry do tego litrażu
[ Dodano: 2009-05-20, 08:54 ]
A sry nie pisałem że kolumn jeszcze nie mam :) ale już niedługo :) wzmacniacz to mam yamaha a720. Kolumy na pewno będą miały dość basu a suba zrobie i sprzedam może
Skomentuj
-
Zamieszczone przez niedzielan360mam yamaha a720
Zamieszczone przez niedzielan360Możliwe że ten sub będzie później na sprzedaż.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez n_omyzsDIY nie da sie latwo sprzedacZamieszczone przez niedzielan360Jaki panel ? przecież to ma być sub pasywny !Zamieszczone przez niedzielan360po prostu nie chce żeby się paka zmarnowała.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez melisławZamieszczone przez n_omyzsDIY nie da sie latwo sprzedacZamieszczone przez niedzielan360Jaki panel ? przecież to ma być sub pasywny !Zamieszczone przez niedzielan360po prostu nie chce żeby się paka zmarnowała.taka prawda
Otworu na głośnik nie ma
Skomentuj
-
Zamieszczone przez niedzielan360Bo większość ludzi zaspokoi byle co tylko na tym forum jest kilku audiofili którzy mają bzika na tym punkcie to że wy macie nadzwyczajne ucho to nie znaczy że wszyscy go mają mieć ! Dlatego prędzej sprzedam mojego suba niż waszego aktywnego taka prawda
Najwyraźniej pomyliłeś fora, powinieneś wejść na elektroda.pl. Może i sprzedasz ale za ile? kupisz głośnik za powiedźmy 100zł a sprzedasz za 15zł :grin:
Tutaj większość ludzi słucha muzyki dla przyjemności a nie do hałasownia i dresiarstwa.
Skomentuj
Skomentuj