Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Przetworniki do kolumn.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Przetworniki do kolumn.

Witam.
    Zamierzałem zbudować kolumny. Już nawet Paweł S pomógł mi dobrać przetworniki itd. Lecz po jakimś czasie doszedłem do wniosku, że budując kolumny musiał bym kupić wiele narzędzi co mija się z celem ponieważ nie mam zamiaru budować nie wiadomo ile kolumn tylko jedną parkę żeby służyła. Przypomniałem sobie że w piwnicy lezą stare kolumny Unitry ZG30C114 ze zwrotnicami tylko bez przetworników. Paczki są w miarę dobrym stanie. Chciałbym je uzupełnić nowymi głośnikami. Nie chcę Tonsili bo są za drogie. Myślałem nad STX'ami tylko nie wiem które by się nadawały. I teraz proszę Was o pomoc w doborze przetworników.

(l_nino), akurat obudowy to najtansze w kolumnach wiec twoje myslenie jest zupelnie bledne
    podstawowe rzeczy jakie potrzebujesz do budowy kolumn:
    wiertarka
    tarnik (pilnik do drewna)
    klocek + papier scierny
    kleje
    miejsce pracy + wolny czas :P

reszte napewno masz

Skomentuj

Ile kasy? Tak naprawdę nowe budy to nie taki duży koszt a różnica w wyglądzie kolosalna...

Skomentuj

Paweł S ... najgorsze że nie mam skąd wyrwać mdf .. mieszkam w małej mieścinie i musiałbym jechać 50km żeby zakupić, mebli starych nie ma skąd wziąć oblatałem rodzinkę i znajomych :/
        melisław ... jak najmniej bo niedługo będę składał UniAmpa więc i on trochę pochłonie.

I co to zrobić ? :/

Skomentuj

A wiórówy gdzieś nie dorwiesz?

Skomentuj

Ciężko będzie :/ A może by stare przerobić hmm... coś trzeba będzie kombinować bo jak zrobie Uniampa nie będzie na czym wypróbować :/

Skomentuj

Zamieszczone przez (l_nino)
              najgorsze że nie mam skąd wyrwać mdf ..
              nie musi byc MDF
              jak nie planujesz robic frezow lub sciec to nie musi byc MDF. wiorowka wystarczy a tansza i latwiejsza w zakupie

Skomentuj

Czaruję...
              X