Witam.Mam 150zł i za to chcę zrobić mały subwoofer,doradżcie mi jaki kupić głośnik?Jaki zrobić wzmacniacz?Jaki zrobić filtr dolnoprzepustowy?Tylko nie piszcie żebym dozbierał i zrobił coś droższego,ponieważ będzie to moja pierwsza konstrukcja tego typu i chcę wydać na nią jak najmniej pieniędzy.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Subwoofer za 150zł?
Collapse
X
-
Zamieszczone przez mietek15Z dwoma głośnikami od kompa po 2w każdy.Zamieszczone przez Hubertoos0222Jedyne co przychodzi mi do glowy to maly sub na arn 150 i wzmak na tda 7294 u Irka zmontowany ale bez trafa coś ok 60 zl do tego trafo z odzysku.Zamieszczone przez Hubertoos0222poczekajmy za odpowiedzią na moje pytanie o wielkość pokoju
Skomentuj
-
mietek15, w dziale ogloszen kolega damiani sprzedaje 100VA trafa za 35zl (zaraz wystawi bo chwilowo usuniete)
2x26V starczy do TDA
do tego pojedyncze TDA 7294 projektu irka - oczywiscie wykonane samemu najnizszym kosztem. scalak 10zl (z przesylka), drobnica 10zl + kondy do zasilania 10-15zl
radiator od kompa - napewno masz jakis z odzysku lub jakis kolega bedzie mial
do tego jakas tesla ARN 188 lub 226 w obudowe zamknieta
no i moze cos z tego wyjdzie
Skomentuj
-
Zamieszczone przez mietek15Jutro zobaczę co siedzie w starym telewizorze może nie będę musiał kupować trafa
tak wiec kupuj trafo puki jest
Zamieszczone przez mietek15A gdzie mogę znależć ten projekt Irka?
Zamieszczone przez mietek15Obawiam się że będę miał problem z zrobieniem płytki do wzmacniacza,wytrawianie odpada.Czy jest jakiś inny sposób żeby zrobić tą płytkę?
Skomentuj
Skomentuj