Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

co z nim zrobic

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

co z nim zrobic

co z nim zrobić w jaką skrzynkę mam go wsadzić ,jaka długość bass reflexu i jaka wielkość.Chciałbym z niego mieć subek który by porządnie grał basem.Pomieszczenie w jakim ma być użytkowany to 16mkw

Ale z czym?? Myslisz ze na tym forum sa jakies wrozki?

Skomentuj

Tak se czytam i chyba zapomniałeś napisać czego dotyczą te pytania.

Skomentuj

adasko987, do 15 masz czas na pelne uzupelnienie tematu. pozniej temat laduje w koszu

Skomentuj

http://www.stx.pl/index.php?vMenu=2&...vItemDB=itemdb
          sorka zapomniałem wstawić linka do głośnika

Skomentuj

masz jakis pożądny napęd dla tego potworka? :razz: bez niego nie pomoze najlepsza skrzynka...

Skomentuj

głośnik bym napędzał http://www.allegro.pl/item655734603_..._lat_gwar.html
              tylko ze troszkę w gorszym stanie bo działa tylko jedno wyjście ale myślę ze to w pełni wystarczy

Skomentuj

Z niego nie zrobisz suba.

Skomentuj

a co z niego zrobi kolumnę estradową??jak tak to może być

Skomentuj

To się zdecyduj. Masz już ten głośnik? jeśli masz to ile? jeden czy dwa? bo jeśli masz jeden to bez sensu robić jedną kolumnę. Ogólnie ten głośnik to ani na suba ani na kolumnę.

Skomentuj

mam dwa głośniczki.Co myslicie o napędzie do tego głośnika

Skomentuj

no jesli masz tylko jedna strone wzmaka sprawna to moze byc ciezko, ewentulanie polaczenie ich rownolegle w 4 omy ale i tak nie bedzie tak jak powinno

Skomentuj

to zrobię drugie wyjście i wtedy będzie dobrze.to co z tych głośniczków będzie.Czy pokój 16mkw zagłuszę żeby nie było słychać nic innego tylko muzykę.Muzyka to będzie disco-polo i hip hop ewentualnie techno

Skomentuj

Napewno zagłuszysz...w takim chałasie nic nie będzie słychać. Nie zapomnij że do niego będziesz potrzebował driver.

Skomentuj

jak zagłuszę to dobrze.A czy teraz dobrałbyś mi do tego driver i jakie wymiary kolumny

Skomentuj

Daj jakieś 45 litrów, basu z tego dużego i tak nie będzie... Driver to daj D500 stx-a albo Selenium DH200E-E...

Skomentuj

Czaruję...
                                X