Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

standy do sonus faber clone

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

standy do sonus faber clone

Witam, obecnie jestem na wykończeniu już prawie moich klonow sonus faber cremona- monitorków i teraz byt przydały sie do tego standy jakieś ładne ale nie mam pomysłu, nie chce takich jak w oryginale, więc macie jakieś pomysły? z góry dziękuje i pozdrawiam

Quercus czy Fraxinus dobrze sie prezentuja

http://www.audiostereo.pl/Standy_i_s...34.html#bottom

Skomentuj

miałem na początku taką chęc, i raczej przy tym pozostane jeśli nie zobacze nic lepszego ( nie wiem czy się znajdzie ). Tylko zamierzam zrobić górny blat taki zaokrąglony i ew. dolny tak kolumny lecz trochę większy .

Skomentuj

Zamieszczone przez czarekp9
        Tylko zamierzam zrobić górny blat taki zaokrąglony i ew. dolny tak kolumny lecz trochę większy .
        nie rób "blatu" pod kolumny większego od kolumn, to naprawde nieciekawie wygląda :roll:

Skomentuj

chodzi mi o dolny większy, ten to na podłodze stoi ;D górny będzie taki jak kolumna, pokażcie jeszcze mi jakieś ciekawe naprawdę standy bo szukam i nie moge znaleźć :)

Skomentuj

m i się podobają standy pod monitorki b&w dm302 ... ale ciężko będzie coś takiego zrobić :neutral: ps o gustach się nie dyskutuje :razz:

Skomentuj

Zamieszczone przez Warg
              ps o gustach się nie dyskutuje :razz:
              no wlasnie.... dlatego sie skomentuje :P

Skomentuj

Cały urok auditorów to właśnie te odchylone do tyłu standy. Nie musisz ich wprost kopiować, ale żeby zachować charakter mogłyby być lekko wygięte...
                o gustach się nie dyskutuje, ale moim zdaniem standy wyglądające jak malarskie sztalugi to lekka przesada

Skomentuj

hmm a może takie ?klik klik

troche mdf rura kanalizacyjna 110mm wypełniona np piaskiem i jest już coś ciekawego, zawsze można ściąć rure dla testów pod skosem i będzie z małym pochyleniem :mrgreen:

Skomentuj

przemyślałem sprawę i zrobię coś podobnego http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=14308 tylko inny fornir ( klon) i kolor jak kolumny.

Skomentuj

Czaruję...
                    X