Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nagłośnienie małej dyskoteki do 1000zł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nagłośnienie małej dyskoteki do 1000zł

Witam,

Jestem tutaj całkowicie nowy, więc proszę o wyrozumiałośc. Otóż poszukuję zestawu do nagłośnienia małej dyskoteki dla dzieci. Powierzchnia lokalu jest duża ~140m2, ale nagłośnienie nie musi być jakieś rewelacyjnie głośne, bo przeznaczone jest głównie dla małych dzieci i ich mam.
    Chodzi mi o coś co będzie w miarę niezawodne i do tego w miarę głośne. Zastanawiałem się nad zestawem kina domowego, ale pomyślałem, że Panowie powinni się na tym znać lepiej. Być może w tym samym budzecie uda mi sie znalezc cos mocniejszego i w miare markowego. Z gory mowie, ze nie chce nic uzywanego, bo musze miec na to fakture, no i zostało mi mało czasu na szukanie.
    Podejrzewam, że wzmacniacz + 2 kolumny by wystarczyły. Może jakiś subwoofer.
    Bede wdzieczny za rady. Nie chce kupic jakiejs tandetnej chinszczyzny i pozniej swiecic oczami przed wscieklymi mamami :).

Pozdrawiam

1000zł to nie za wiele. Jedynie jakiś używany sprzęt. Wzmacniacz + kolumny. Dodatkowo na subwoofer już w tej cenie nie ma szans.

Skomentuj

Re: Nagłośnienie małej dyskoteki do 1000zł

Zamieszczone przez brateczek
      Witam,
      Nie chce kupic jakiejs tandetnej chinszczyzny
      Pozdrawiam
      ambitnie :)
      moze z stx sobie cos wybiez ?: )

Skomentuj

Za tą cenę to naprawde ciężko. Kolumny mogły by być takie: http://www.stx.pl/index.php?vMenu=1&...vItemDB=itemdb ale wzmacniacz to już większy problem jak ma być nowy.

Skomentuj

ostatnio jeden kolega pokazywal nowke estradowa na allegro za 169zl. Wzmacniacz mial podobno 2x150W max czyli ciekawe ile :) Jak do tego dojda kolumny na szerokopasmowkach np stx-a albo jakies wynalazki z piwzakami to moze i cos sie zlozy.

Skomentuj

Zamieszczone przez brateczek
            Otóż poszukuję zestawu do nagłośnienia małej dyskoteki dla dzieci.
            Dla dzieci tzn? Jaki wiek, co to za typ imprezy itd. Bo roznica jest pomiedzy dziecmi z przedszkola i z gimnazjum :P

Skomentuj

Zamieszczone przez Bartuś
              moze z stx sobie cos wybiez ?: )
              STX w swojej ofercie kolumn estradowych ma tylko 2 pozycje, :wink: defakto jedna z nich odpada ze wzgledu na cene :razz: :razz: :razz:

Skomentuj

Czaruję...
              X