Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki Wzmak

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jaki Wzmak

Jakiego bym musiał mieć wzmaka pod ten głośnik http://www.stx.pl/glosnik.php?nr=39??

Standardowy tda7294 lub lm3886.

Skomentuj

a jeszcze mało pytanko za ile tego wzmaka można kupić i czy jest jakaś strona która sprzedaje to przez neta

Skomentuj

samego wzmaka mozesz kupic za kilkanascie zlotych o ile sam go bedziesz skladal.Inaczej natomiast ma sie sprawa kiedy bedziesz skaladal kit to wyjdzie drozej.Pmaietj ze musisz miec jeszcze zasilacz a to sa rowniez dodatkowe koszty.

Skomentuj

w elektronice jestem troche zielony wiec niewiem czy bym dał rade jak nie to bym musiał kupić no a moze by mi ktoś złożył musiałbym tylko wiedzieć z czego to poskładać a zasilacz bym skombinował mam jakiś od drukarki na wyjściu ma 30 V i 830mA ale chyba nie bedzie dobry. Bo to od drukarki

Skomentuj

Wiesz to zależy czy jest to HP czy Lexmark, a najlepiej jakby był to Epson wtedy najlepiej się nadaje do wzmacniacza audio ... no cóż oczywiście pożaratowałem sobie trochę, a tak poważnie to najlepiej będzie jak kupisz jakiś gotowy produkt do zasilania tego głośnika.
            Czy to ma być subwoofer do samochodu czy do domu?

Skomentuj

ma być do domu poprostu miałem mały zestaw 2.1 i padł mi głośnik znaczy został całkiem przypadkowo zniszczony więc chce coś wykombinować

Skomentuj

cinekchelm a ile kasy chcesz na to przeznaczyć? Bo to jest bardzo ważne.

Skomentuj

Juz nieważne składam terez właśnie takie kolumienki jak grzesio to znaczy podobne :] dzięki za posty :)

Skomentuj

Czaruję...
                  X