Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kolumny dla Dziewczyny!!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kolumny dla Dziewczyny!!

Witam wszyskich!!
    Dziewczyna poprosiła mnie abym zrobił jej jakieś kolumny, bo te co ma przy wieży są do kitu. Chiała zeby były duże głośne (lubi wkurzać rodziców) i zeby dawały ładny bas. No i zeby nie było zbyt drogo. Co poroponujecie??? Pozdrowka!!!

:)

Skomentuj

a to dziewczyny maja inny sluch niz chlopacy ze podkreslasz zeby byly dla dziewczyny?? mi sie wydaje ze plec uzytkownika jest nieistotna dla konstruktora - to nie ubrania:)

a tak serio to mam pomysla:)

wydaje mi sie ze STX wypuscil nowe modele wiec jak ma byc power to proponuje:
      gwizdek - STX ale ten najlepszy (GDWK 10-200-8 AJ), chyba ze nie chcesz to tesla/tonsil
      sredniak - STX GDM 14-100-8 SS
      basowiec - zapowiada sie ciekawie w 40l - GDN 25-150-8 SS

do tego kolce, rurka BR, obrecze do glosnikow, a nawet zwrotnica z stx i zalatwiasz wszystko stosunkowo tanio:) oczywiscie mowiles o zestawie do skutecznego robienia halasu, przy odrobinie wiary w to ze STX wprowadzil skuteczne poprawki to moze i nawet jakosc bedzie sympatyczna

p.s. te basowiec byl juz w ofercie STXa ale wydaje mi sie z epoprawili mu parametry - o czym moze mowic cena

Skomentuj

Pisze tak bo chce zrobić kolumny dla niej i tyle!! Nie podkreślałem ze dziewczyny mają inny słuch, bo wiem ze nie mają czy coś w tym stylu!!!! Mam nadzieje ze mnie koleś rozumiesz!!!

Skomentuj

wiesz podejzewam ze nie rozumiem....................

tak wogole to pownienem Cie na wstepie zjechac ze nie podales: ceny,wymiaru pokoju,preferowanej muzyki itp............

zabierasz sie za budowe kolumn a nawet nie masz pomysłu z czego by tu je zrobic?

no comment

p.s. zamin zobaczylem ze odpowiedziales, zmodyfikowlem swoj post, moze zainteresuje ci ta konfiguracja

Skomentuj

paffik, na stronie stx'a jest na dole napisane: "Data aktualizacji: 08-06-2002" - to mi się wydaje że oni nic tam jeszcze nie zmienili ...

Skomentuj

a moze data aktualizacji daty aktualizacji jest nieswieza??

jedno jest pewne - kiedys wszyskie stxy z jednego rozmiaru mialy prawie identyczne parametry teraz sa zroznicowane, poza tym porownalem parametry z plikami STXa do winisd ktore sciagnalem z neta rok temu - parametry sie zmienily

tylko panowie z STX nie slyszeli o niczym takim jak reklama i marketing swojego produktu

Skomentuj

Zamieszczone przez paffik
                tylko panowie z STX nie slyszeli o niczym takim jak reklama i marketing swojego produktu
                skąd wiesz, że to są panowie?? To panie nie mogą robić głośników??

...wracając do tematu, kolumny powinny być różowe, jeśli mają być do tekno, hh albo popa. A jeśli Twoja dziewczyna lubi wkurzać rodzinkę mroczniejszą muzyką, to czarne :)

Skomentuj

Ja kupilem pudla Unitry za 40zł sztuka w idealnym stanie a nastepnie wsadzilem w nie homologi orginalnych glosnikow czyli gdn 16/30/8 i gdwk 9/80/8. Za glosniki zaplacilem ok 350zł + 30 zł za zwrotnice.
                  I mam teraz naprawde glosno grajace kolumienki do 16m2 pokoju.

Skomentuj

wiem ze to panowie bo faceci nie przywiazuja uwagi do estetyki dupereli itp:) jakby kobiety robily te glosniki to na membranch bylyby kwiatuszki i bylyby różowe:)

moglbys wybrac wzornictwo membrany przed zakupem buahahahaha

Skomentuj

Zamiast wprowadzić nowe głośniki to oni się bawią w aktualizację parametrów starych zabawek ...

Skomentuj

taaaaaaa.... podeslij mi jakiegos basowca 20cm lub 25cm to sie nie obraze:)serio:)

te 20stki zapowiadaja sie jak tonsil legenda:)

Skomentuj

Co wy gadacie że dziewczyny nie mają innego słuchu. Mają inny, im wystarczają plastikowe samograje do kompa i są zadowolone a jak im się pokaże coś lepszego to powiedzą ze fajnie gra ale na co mi to. No i masz babską logikę. A tak poważnie to mi się zdaje, że jak pytasz jakie zrobić kolumny to ty nie czytałeś głównej strony. Wez idz lepiej kup jakis wzmacniacz domowy 2 x 40 W w sin podepnij cos z chinolów 2 kolumienki i dziewczyna będzie max zadowolona. Bo nie sądze zebys był juz jakims konstuktorem no chyba że się mylę )))
                          Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
                          Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

Jeszcze niebylo aktualizacji bo wraz z nia pojawia sie ponoc nowosci i charakterystyki.

Skomentuj

Tak to już jest ze kobitki inaczej słyszą niż my a i inaczej też rozumieją. U mężczyzn jest tak:
                              fala dźwiękowa dociera do przewodu słuchoweg, uaktywnia błonę bębenkową, młoteczek, kowadełko, strzemiączko, pobudza komórki słuchowe w narządzie Cortiego, po czym w formie impulsów nerwowych dociera do lewej pólkuli, zwanej takze racjonalną, gdzie zostaje zinterpretowane jako dźwięk.
                              A u kobitek włacza się więcej ośrodków znajdujących się w róznych punktach obu półkul mozgowych, no i dźwięk jest transportowany okrężną drogą, takze przez centralę zarządzania uczuciami no i wskutek tego dociera do lewej półkuli z lekkim zabarwieniem emocjonalnym, a to wszystko dla tego, że spoidło przednie łączące obie hemisfery jej (ich) mózgu jest mocniej wykształcone niż u mężczyzn, ale za to wolniej działa ha :P
                              no i tak to już jest i za to je kochamy :)
                              pozdrawiam

Skomentuj

hm mówisz z abarwieniem emocjonalnym .. to chyba ja mam mózg kobiety :P bo u mnie dorbam zua wywołuje emocje ... nebede mówił jakie hehe

dla dziewczyny niebawiłbym sie w 3 way, poco, dasz jej dużo basu czyli jakię 20 cm + kopułka (czyli wiecej syków względem opóxnionej średnicy) i bedziezadowolona, tylko napewno pdo wieża to tego głosno nie posłucha heh

Skomentuj

dziewczyna zabarwienie emocjonalne ma inne niż mężczyzna ale nie będę się o tym rozpisywał :P ale np. jak do swojej pociechy mówisz "czy pójdziemy do kina na romantyczny film???" to ona odbiera "czy pójdziemy się pobzykać".

Skomentuj

Nie wązne z jakich głośników je zrbisz i jak bedą grać , najważniejsze zeby ładnie wyglądały i były różowej (jak twoja dziewszyna to blondynka to na bank musza byc rózowe :P )

Skomentuj

etam, mwie krótko i prosto z mostu woli takie teksty niż kręcenie o filmach romantycznych

Yoshi , to ze blondi nieoznacza że ma byc tepa i lubieć różowy, znam wyjatkowe blondi i bardzo inteligentne i to naturalne blond ) pozatyn sam bym sobie w pokoju postawił takie różowe cuś, a czemu nie przynajmniej kolorostyka moze nastepne kolumny zrobie czerwone, przynajmniej ciepło od kolumn bedzie biło na dwa sposoby, grzania cewki i od koloru hehe

Skomentuj

budzik ty to masz pomysly, upodobania i odpowiedz na wszystko hehehe.... jak zawsze

Skomentuj

Czaruję...
                                        X