Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co myślicie o tym głośniku-STX

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

no i sama celowość takiego połączenia jest imho bezsensowna, wolałbym wejść w 3 drogi niż w 2 way na dwóch niskośrednio

Skomentuj

Wiesz lubie mieć mały zapas mocy..

Skomentuj

no i ?:P
        druga 18 da tylko nieco większą efektywność, więc nie wiem co ma moc do wiatraka :P
        Czym chciałbyś to napędzać ?

Skomentuj

w planach jest uni amp

Skomentuj

to nie rozumiem skąd ten problem z zapasem mocy, cokolwiek ma on znaczyć :P

Skomentuj

Dwa midwoofery mają imo sens tylko przy 13-15cm. 18cm mają już wyższą efektywność i moc. Poza tym za te 250zł dostaniesz KEPa, który najprawdopodobniej (chociaż to domysły :P) zagra jednak lepiej od dwóch STXów...
              Co do wysyłania na pomiary to wygodniej dla projektującego zwrotnicę byłoby gdybyście skleili najpierw skrzynki i wyprowadzili osobno przewody z wysokotonówki i basowca.

Skomentuj

co do braku mocy chodziło mi o to że ten nowy gdn jest troszkę słabszy od akx-a czy sluszne są moje obawy nie wiem musiałbym go posluchać co do skrzynek to mam jeszcze budy testowe od moich akx-ów

Skomentuj

chyba mocniejszy teoretycznie - podali 140, zamiast 130w jak było w przypadku AKXa :P
                  On + uniamp = optymalne połączenie.

Skomentuj

chodzilo mi o to że awx jest slabszy on ma chyba 100w

Skomentuj

Takero masz jeszcze dzwiekowke na usb? Jesli tak to biez tego swojego lapcoka z dzwiekowka i testujemy nowego unijiga.

Skomentuj

To co - jutro może ?

Skomentuj

Czaruję...
                        X