No jestem dość mocno przekonany, do stx'ów, tylko że on zamieszał mi troche w głowie... :mrgreen: Lubie gdy jest troszke basu, więc tu chyba minitorki odpadają. Pozostaje mi tylko kupić głośniki, złożyć skrzynie i pięknie wykończyć... :mrgreen:
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
3drogi na stx (zupełnie nowy projekt)
Collapse
X
-
Myślę ze najsensowniej by bylo gdyby ktos przymaierzajac sie do budowy tego 3 waya wysyalal osobie posiadajacej te kolumy i system pomiarowy jakas lepsza kopulke. Ale czy znajdzie sie ktos taki to juz nie wiem. Jezeli ktos ma jakies przemyslenia na ten temat to niehc pisze (ewentualnie załóżmy nowy topic, jezeli sprawa wyda sie godna szerszej uwagi)
Skomentuj
-
tomq88, coś takiego można zrobić , ale żeby miało to prawdziwy sens trzeba znaleźć jakiś szerzej dostępny głośnik w miarę ludzkiej cenie, okazje z ebaya odpadają bo teraz są , za miesiąc nie będzie, a chodzi o to żeby można było z tej zwroty zrobić użytek nie tylko przez najbliższych parę tygodni.
Skomentuj
-
Jestem w trakcie budowy zestawu 3 way na stx'ach. Wiem, że PJ'ka słynie z tzw. sypania piachem.
Niezłą opcją było by za jakieś pare miesięcy, gdy osłucham się tego zestawu, zmienić wysokotonówkę na jakąś z wyższej półki i przejść na kolejny poziom doznań odsłuchowych :mrgreen:
Popieram kandydaturę vify dx 25. Jest bardzo chwalona przez wielu ludzi.
Skomentuj
Skomentuj