Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

resolution 12

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

resolution 12

co myslicie na temat suba do domu na peerlessie resolution 12 w BR buda kolo 40 l
    zasilanie to stk 4050

może najpierw napisz jakiego brzmienia oczekujesz, jaka muzyke preferujesz i w jakim pomieszczeniu to ma grac

Skomentuj

i ile masz kasy na glosnik ;]

Skomentuj

to nie moj pierwszy sub
        byla beyma 12br70 grala ladnie ale niestety grala pierw ja urzadzilem to znaczy skleplaem cewke i zaczela obcierac potem jak wyslalem do elmuza to poczta polska zrobila reszte rozwalili ja chyba im spadla z wysokosci jakiejs bo kosz pekl
        teraz mysle nad nowym subem muzyka jaka ?? rozna kazda wlasciwie czasem hiphop czasem klasycny pop
        ale sub ma tez a walsciwie sluzyc do kina
        na frony pujda klony proac ja wszystko z zamowiemniem z zagranicy pujdzie ok
        dlatego mysle o tym resolution bo mzna go tam kupic za dobra kase
        a i budy duzej nie musi miec a powinien ladnie zamiatac

Skomentuj

Widze TDrozd że jednak tak jak radziłem decydujesz sie na Resolutiona 12 :)
          Nie musisz się obawiać gry głośnika takiej klasy jak Peerless - napewno zadowoli Cię swoim dźwiękiem (basikiem). Ma świetne parametry i bardzo dobrze wychodzi w symulacjach. Ta 30-stka w 50L przy ma F6 na poziomie 28Hz przy bardzo małym impulsie !!!. Do tego potrzebuje jedynie 200W mocy do pełni szczęścia. No i sam głośniczek wygląda śliczniusio :)
          Jedyną wadą jest cena w granicach 800zł...
          Załączone pliki

Skomentuj

Czaruję...
          X