Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

co to za wzmak? i czy da rade

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

co to za wzmak? i czy da rade

Witam chciał bym sie spytać czy słyszał ktos moze o czymś takim ?

Czy da rade napędzic tonsil gdn 20/80/2 ?

z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam

ale co? Bo nie widzę ani modelu ani linku... Więc co to za wzmak?:P

Skomentuj

wcisnij na napis "czymś takim" ...

Skomentuj

a sorry nie zauważyłem... za taką kasę nie warto... to chyba na 1 tda7294 jest zrobione albo czymś podobnym, i wątpię w to 100w rms... lepszy już będzie ten:
        http://allegro.pl/item777577375.html 70w ale na tranach, myślę że do tego tonsila powinno styknąć, no i cena normalna

Skomentuj

wolał bym coś mocniejszego szczerze mowiac :) bo 70 wat przy 4 ohm ... to chyba zbraknie mocy :>

Skomentuj

to ten co podałeś też będzie miał coś kolo 70w...

Skomentuj

no dobra, mniejsza o to jakies inne sugestie ? na 60+ przy 8 ohm ?

Skomentuj

http://stx.pl/index.php/product/show/id/240
                Ale cena już trochę wyższa

Skomentuj

to juz akurat widzialem ... ale cena mnie przeraza...

Skomentuj

To jest prawie połowa dotychczasowej ceny... Więc to jest akurat okazja... Tak to jest... Nikt nie mówił nigdy że DIY jest tanie

Skomentuj

http://www.matronix.pl/?cmd=wzmacniacze_domowe# zobacz jeszcze tu.

Skomentuj

mych3,
                        ale Matronix zawiesił działalność więc u niego nic nie kupisz

Pogadaj z Flodinsem to on ci cos wystruga.
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

To ja nawet nie wiedziałem ale skoro matronix upadł to strona powinna zostać zamknięta;d
                          nazuel spróbuj zrobić to sam wyjdzie taniej

Skomentuj

Do tego przetwornika polecam N-MOSFET'a Irka.
                            Kilka dni temu sam "skleciłem" ten wzmacniacz (bez przeróbek) bo potrzebowałem napędu do właśnie tego Tonsila. Muszę powiedzieć że wzmacniacz "ogarnia sprawę" i ładnie współgra z tonsilkiem.
                            Domyślam się że kolega chce coś "firmowego"(jakiś panel?), może koś z forum Ci wykona n-mosfeta...

Skomentuj

ja mam panel IRKA 150, ale musze poczekac az Irek znajdzie czas na wykonanie dla mnie PANELA 300 wtedy moge opchnac ))

Skomentuj

Irek jest mocno niedysponowany (obie ręce w gipsie) i na czas aż nie wyzdrowieje ograniczył działalnośc na forum i w "warsztacie", więc kolego raffal81 nie licz na panel przez kilka najbliższych miesięcy :wink:
                                :arrow: nazuel, gdybyś się zdecydował wykonać sam n-mosfeta to mam na sprzedaż pcb do niego (wytrawiłem na zapas) :wink:

Skomentuj

Otomsono nie musisz mnie informowac bo doskonale o tym wiem )) ale wierze w To ze Irek niedlugo wroci do zdrowia )) moze szybciej niz nam sie wydaje ))

Skomentuj

Irek rąk w gipsie nie ma już ale nadal jest niedysponowany...
                                    Co do N-mosfeta to miał bym jednego na zbyciu w wersji 200W 4r, jak coś to PW
                                    Jeśli kolega się zdecyduje na DIY to pewnie otrzyma pomoc więc warto by spróbować...

Skomentuj

Czaruję...
                                    X