a sorry nie zauważyłem... za taką kasę nie warto... to chyba na 1 tda7294 jest zrobione albo czymś podobnym, i wątpię w to 100w rms... lepszy już będzie ten: http://allegro.pl/item777577375.html 70w ale na tranach, myślę że do tego tonsila powinno styknąć, no i cena normalna
Do tego przetwornika polecam N-MOSFET'a Irka.
Kilka dni temu sam "skleciłem" ten wzmacniacz (bez przeróbek) bo potrzebowałem napędu do właśnie tego Tonsila. Muszę powiedzieć że wzmacniacz "ogarnia sprawę" i ładnie współgra z tonsilkiem.
Domyślam się że kolega chce coś "firmowego"(jakiś panel?), może koś z forum Ci wykona n-mosfeta...
Irek jest mocno niedysponowany (obie ręce w gipsie) i na czas aż nie wyzdrowieje ograniczył działalnośc na forum i w "warsztacie", więc kolego raffal81 nie licz na panel przez kilka najbliższych miesięcy :wink:
:arrow: nazuel, gdybyś się zdecydował wykonać sam n-mosfeta to mam na sprzedaż pcb do niego (wytrawiłem na zapas) :wink:
Otomsono nie musisz mnie informowac bo doskonale o tym wiem )) ale wierze w To ze Irek niedlugo wroci do zdrowia )) moze szybciej niz nam sie wydaje ))
Irek rąk w gipsie nie ma już ale nadal jest niedysponowany...
Co do N-mosfeta to miał bym jednego na zbyciu w wersji 200W 4r, jak coś to PW
Jeśli kolega się zdecyduje na DIY to pewnie otrzyma pomoc więc warto by spróbować...
Skomentuj