Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Głośniki SoundKraft

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Głośniki SoundKraft

Co myślicie o tych głośnikach, a dokładnie chodzi mi o model VK100WO , beda lepsze niz głosniki kiepskich firm np. alphard czy STX ??

od stx napewno nie bedzie lepszy... takie glosniki to muy do radiowezla szkolnego zalatwilismy gowno nic wiecej nie masz parametrow i nie zrobisz nic ciekawego z tym... STX z tych firm co wymieniles jest najlepszy

Skomentuj

O sorki pomylilo mi sie sa to glosniki firmy VoiceKraft a nie soundkraft jak napisalem wczesniej, jak myslicie czy ich glosnik o paametrach : moc 180 W skutecznosc 94 dB zagra lepiej niz STX GDN 25/100/8 PP, dodam iz che je wstawic jako zamienniki do kolumn Tonsila Alton 110 ????

Skomentuj

Jak masz coś wstawiać do Altonów to najlepiej tonsila, Jak Cie nie stać to zregeneruj obecne, jeśli nie to znajdź zamiennik w ofercie Stxa ale nie pakuj tam żadnych niemieckich cudów bo będziesz musiał tuningować zwrotke.
        Stx z tego co słyszałem wzoruje się na tonsilach i produkuje zamienniki, Najlepiej napisz do nich który model polecają jako zamiennik konkretnego głośnika tonsila albo zasymuluj i wybierz sam. A tak na marginesie to seria PP jest ponoć kiepska, lepiej weź SC....

pzdr.

Skomentuj

Wlasnie... w PP odklejaja sie magnesy od kosza, nawet przy dosc nieduzych wstrzasach...

Skomentuj

Czaruję...
          X