Siemanko, mam pytanie, jest projekt zwrotnicy do bardzo budżetowych 2 dróg z lepszej klasy wysokotonówką (a średni klasy np: GDN-14-100-8-SCX albo czy nadawały by sie np te głośniki na takie monitory)? Słucham głównie jazz funku i starszego hip hopu, chce sobie zrobić jakieś tanie monitorki i może jakiś mały sub na tonsilu GDN 20/40 pod biurko. Jakieś propozycje? Wzmacniacz - Uniamp z pre lampowym. Chce wydać na monitorki <500 zł nie licząc obudów.
W sumie zamiast suba widziały by mi się takie większe monitorki z np: GDN-17-140-8-SCX na dole, a usher UA025-10 albo UA025C-10 nad nim na boku... Która opcja lepsza? (jestem osłuchany dość trochę, ushery dla mnie biją vify i seasy a z tańszych średniotonowych też mi sie scx'y bardzo podobały zawsze. Odrazu pytanie kto by się podjął zaprojektowania zwrotki, albo do kogo mógłbym się zwrócić :P?
W sumie zamiast suba widziały by mi się takie większe monitorki z np: GDN-17-140-8-SCX na dole, a usher UA025-10 albo UA025C-10 nad nim na boku... Która opcja lepsza? (jestem osłuchany dość trochę, ushery dla mnie biją vify i seasy a z tańszych średniotonowych też mi sie scx'y bardzo podobały zawsze. Odrazu pytanie kto by się podjął zaprojektowania zwrotki, albo do kogo mógłbym się zwrócić :P?
Skomentuj