Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

audax poszukiwany

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

audax poszukiwany

witam wszystkich,zwracam się do tego forum bo wszystkie znane adresy zawiodly-chodzi o dwie kopułki audaxa TW025AO ,odpadła elfa akkus i piotreq,może znacie inne zródła?
    pozdrawiam.

A mogę się zapytać czemu w/w firmy odpadły??

Skomentuj

wczoraj patrzalem na akkusie i praktycznie kilka glosników od audaxa im zostalo modeli znaczy sie pewnie to samo w innych sklepach. A szkoda bo te a0 fajne byly.

Skomentuj

A wiecie moze dlaczego na akkusie zostalo tylko pare glosnikow audaxa, czy przyjdzie jakas dostawa czy juz wogole ich nie bedzie

p.s. a i dlaczego TW025AO na akkusie kosztował 150 zł a na elfie 90 zł! czy to realne ze az taka jest roznica miedzy dwoma sklepami??

Skomentuj

co sie staneło z audaxami nie wiem ale cena audaxa na elfie byla bez vatu czyli z vatm 110zł

Skomentuj

na elfie również nie posiadają obecnie tego głośnika

Skomentuj

na elfie również nie posiadają obecnie tego głośnika

Jak nie posiadają jak posiadają, przynajmniej mają w cenniku ! wpisujesz w wyszukiwarce audax wyskakuje ci 5 wysokotonówek i wybierasz tą środkową!

Skomentuj

pisałem do elfy,odpowiedzieli .ze tego głośnika nie ma i już nie będzie w ofercie.żeczywiście kosztował u nich 90zł+vat.w zamian zaproponowali niby zamiennik ale za170+vat no i im podziękowałem.jestem więc w kropce,cały misterny plan poszedł się.....
                pomyślałem że zamiast audaxa dam perlesa DT100 ale pewnie wymaga to przerobienia zwrotnicy a ja się na tym nie znam.pozdrawiam.

Skomentuj

Oo shit!! eeee ludzie pomocy!! gdzie mozna dostac tego audaxa, jest w trakcie tworzenia kolumn yoshiego, mam juz zakupione arn, sklepaną skrzynke, wszystkie czesci do zwrotnicy i tu nagle taki wałek ze nie ma tego gwizdka!! PORATUJCIE I POWIEDZCIE GDZIE MOŻNA Go DOSTAC!!!!

[ Dodano: 16-11-04, 20:48 ]
                  Ej może ktoś wie czy można użyc jakiegoś innego tweetera niz w/w audax w kolumnach yoshiego chodzi o zwrotke

Skomentuj

ja juz sie napalilem na ten gloniczek a tu lipa wydawalo mi sie ze w akkusie byl dostępny, najpierw zamowielm w Elfie nima, no to wchodze na akkusa patrze tu to samo, wiec moze jakies problemy z dostawą

Skomentuj

Pisałem do akkusa i sprzedawca napisał, że audax ma teraz jakieś problemy finansowe i wstrzymał produkcje na czas nieokreślony, sprzedają tylko to co mają na stanie i w akkusie i elfie ! pozdro!

Skomentuj

Czaruję...
                      X