Witam, poszukuję odpowiednich (optymalnych) kolumn do wzmacniacza Technics SU-A700MK3, przeszukałem już google ale nie znalazłem interesujących odpowiedzi.
mam nadzieję że na tym forum ją znajdę :wink:
moje (nasze, bo zona tez będzie korzystać) zainteresowania muzyczne są dość szerokie Iron Maiden, Black Sabbath, Scorpions, AC/DC ale też George Michael, Cesaria Evora, Sade, czasami również coś z muzyki poważnej. czego na pewno nie będę słuchał - to hiphop, techno itp.
pokój 15m2 ze skosami cały wykończony w drewnie.
muzyka odtwarzana będzie w 75% z komputera (ale nie tylko mp3 - również w pliki bezstratne), 25% oryginalne CD. Zestaw będzie również służył do oglądania filmów i czasami TV.
Proszę o doradzenie:
- jakie kolumny będą optymalne do tego wzmacniacza,
- jakie będą najlepsze cena/jakość
- może lepiej coś samemu poskładać z gotowych części - konkretny projekt.
Z góry dzięki.
mam nadzieję że na tym forum ją znajdę :wink:
moje (nasze, bo zona tez będzie korzystać) zainteresowania muzyczne są dość szerokie Iron Maiden, Black Sabbath, Scorpions, AC/DC ale też George Michael, Cesaria Evora, Sade, czasami również coś z muzyki poważnej. czego na pewno nie będę słuchał - to hiphop, techno itp.
pokój 15m2 ze skosami cały wykończony w drewnie.
muzyka odtwarzana będzie w 75% z komputera (ale nie tylko mp3 - również w pliki bezstratne), 25% oryginalne CD. Zestaw będzie również służył do oglądania filmów i czasami TV.
Proszę o doradzenie:
- jakie kolumny będą optymalne do tego wzmacniacza,
- jakie będą najlepsze cena/jakość
- może lepiej coś samemu poskładać z gotowych części - konkretny projekt.
Z góry dzięki.
Skomentuj