Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

coś małego do laptopa małym kosztem

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

coś małego do laptopa małym kosztem

Witam, chciałbym zrobić sobie jakieś malutkie glośniczki do laptopa, za wzmacniacz będzie robić wieża sony mhc gt111,
    Chciałbym na jakimś szerokopasmowcu, po prostu wsadzić glosniczek do odpowiedniej obudowy i cacy. Budżet bardzo ograniczony do 50zł za 2 sztuki samych przetwornikow. Myslalem o tonsilu 13/30 bodajże. Moze coś innego? Jeżeli coś się znajdzie, to prosiłbym tez o pomoc w obudowie, jakieś komory, wzmocnienia, itp. jak to się robi do szerokopasmowców.

czarekp9, jakieś tesle arx 165 i po sprawie...

Skomentuj

Takero a moze cos z tych wynalazkow / odpadow fabrycznych z telewizorow?

Moze jest cos na allegro, sa to kolumny wewnetrzne od tv w rozsadnych cenach.

Skomentuj

już wymyśliłem pewne rozwiązanie:
        podpiąłem głośniki frontowe od zestawu 5.1 genius 5000 do wieży, wytłumiłem je no i jest dobrze, do komputera wystarcza;d

Skomentuj

Zamieszczone przez irek
          Takero a moze cos z tych wynalazkow / odpadow fabrycznych z telewizorow?

Moze jest cos na allegro, sa to kolumny wewnetrzne od tv w rozsadnych cenach.
          boom przeszedł już niestety :)
          Ale coś tam może jeszcze jest i byłoby to dobre rozwiązanie - tanie i obudowy już gotowe są , piękne nie są, ale tania jest całość przynajmniej :)

Skomentuj

Czaruję...
          X