Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Z czym najlepiej ożenić Ushera 8945A?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Z czym najlepiej ożenić Ushera 8945A?

Przygotowuję się do budowy monitorów na Usherach. Woofer będzie 8945A. Jest zwrotka do niego pod Ushera 9930. Ale ja nie słyszałem tego tweekera i nie wiem czy zagra on pod moje ucho i moje rockowo-metalowe upodobania. Teraz mam Seasa 27TBFC/G, który mi odpowiada, a wcześniej miałem Vife DX25TG, która chyba nawet bardziej mi przypadła do gustu niż Seas. Czy można by połączyć tego Ushera z Seasem albo Vifą? Co o tym sądzicie?

Zamieszczone przez lars233
    Teraz mam Seasa 27TBFC/G, który mi odpowiada, a wcześniej miałem Vife DX25TG, która chyba nawet bardziej mi przypadła do gustu niż Seas.
    aha... :razz: Seasa sluchalem tylko w firmowych konstrukcjach, jednak zauwazylem, ze nie kazda aplikacja, nawet poprawnie zrobiona, mi odpowiadala... No ale gralo to za kazdym razem i tak duzo lepiej niz dx25 Jesli chodzi o ushery to bardzo fajnie graly na AS w zestawach akkusa i te konstrukcje smialo moge Ci polecic :wink:

Skomentuj

Głównie chodzi mi o to, że nie wiem czego się spodziewać po Usher 9930. Czy ma on rockowe zacięcie? Lubię szczegółową górę, nie ocieploną.

Skomentuj

w sumie nie wiem jak w bezpośrednim porównaniu wyszedłby Twój zestaw alu i te Ushery..

Skomentuj

Czaruję...
        X