Nie wiem jak wy ale xo Xboxa czy kina sub musi być takie moje zadanie, na 11m2 moich, bassu z kolumn mam sporo ale do X-a czy KD brakuje jego. Zresztą lepsze wrażenia są
Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.
Dzieki wielkie :wink: mysle ze suba tez zmajstruje.. własnie dostałem nastepna kuszaca propozycje na nastepna pare pl18wo...az zal nie brac myslicie ze to dobry pomysł zrobic na nich Dwuipółdrożny system?Pozdrawiam
Dzieki wielkie :wink: mysle ze suba tez zmajstruje.. własnie dostałem nastepna kuszaca propozycje na nastepna pare pl18wo...az zal nie brac myslicie ze to dobry pomysł zrobic na nich Dwuipółdrożny system?Pozdrawiam
zamiast tego wolałbym 3 drogi, nakłady finansowe niewiele wyższe, w zasadzie porównywalne, a zysk jeśli o dół chodzi dużo większy.
U mnie stoją altusy300.. to czy beda wielkie to nic sie nie stanie, nawet jestem bardziej za wolnostojacymi niz monitorami w planach mialem wlasnie zrobic wolnostojace na jednej pl-ce i zostanie troche wolnego miejsca w skrzynce. Jednak lubie jak w pokoju jest potega :grin: dlatego rozmyslam 2,5drozne. wzmacniacz to harman/kardon avr41 i choc w altusach siedza 30/80/2 to czuc jeszcze rezerwe :wink:
BUdowa wlasnie rozpoczeta :wink: mam pytanie, w necie znalazlem konstrukcje z 2 pl18wo tyle ze ze scanspeakiem a on kosztuje troszke ponad moje mozliwosci link mozna by bylo wprowadzic lekkie zmiany zeby byla tam vifa xt25?
[ Dodano: 2009-11-29, 18:46 ]
Znalazlem kolejna tylko znowu na vifie dx25 link strona 10.. prosze pomozcie.Pozdrawiam
Skomentuj