Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

kompletne audio do domu za 2kPLN

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie na temat...
    Zamieszczone przez kombo
    skoczyło euro i dolary pod koniec 2008 ceny również podskoczyły, teraz euro i dolar staniały a ceny zostały takie same.
    A Ty byś sprzedał coś taniej bo spadło euro a kupiłeś to po wyższym kursie?

Skomentuj

kombo, powiem ci tylko tyle że jak się chce to się znajdzie trzeba tylko czasu i cierpliwości a zawsze coś upolujesz np. mój sub panel 150w upolowałem za 100zł a głośnik za 250zł a chodzą po 400-500.

Skomentuj

Nie na temat...
        Zamieszczone przez Michał K.
        A Ty byś sprzedał coś taniej bo spadło euro a kupiłeś to po wyższym kursie?
        To jest raczej robienie w bambuko, typowe w Polsce, a nawet jeśli masz rację to kto im kazał na kryzys zapychać magazyny? Chyba nie żyjemy na końcu świata?
        Ciekawe dlaczego przed skokiem euro w akkusie przy m18wh było napisane: "Głośnik wycofywany z oferty, dostępny do wyczerpania zapasów", a cena wzrosła?

Skomentuj

Nie na temat...
          Zamieszczone przez kombo
          Ciekawe dlaczego przed skokiem euro w akkusie przy m18wh było napisane: Głośnik wycofywany z oferty, dostępny do wyczerpania zapasów, a cena wzrosła?
          Bo wzrosła cena euro a zapasy magazynowe były zapewne kupowane w holandii, z audiocomponents?

Skomentuj

no dobra - kopiuje to http://www.seas.no/index.php?option=...210&Itemid=202
            Zamieszczone przez dolphin123
            hmm.. ciekaw tylko jestem jak sobie radzi na basie ca18rnx w 14litrach
            mam zamiar zrobic testowa obudowe 15 litrow ale... chce jak najszybciej te kolumny zrobic (jeszcze przed swietami) wiec ile byscie radzili?
            wiem napewno ze nie wiecej jak 20 litrow - ktos ma jakies dane o najlepszej pojemnosci? bo musze szybko zamowic plyty...

Skomentuj

Jeszcze masz to:
              http://www.troelsgravesen.dk/SEAS_CA18RLY-COMPACT.htm

Przy okazji jest zrobiona aplikacja w 2 wersjach 24 i 16 litrów. Tyle, że to wersja RLY, a RNX. RNX powinien mieć większego kompa, ale nie koniecznie większe zejście.

Skomentuj

glosnik tanszy ale zwrotnica bardziej skomplikowana = drozsza :???:

Skomentuj

zagadaj do bawolka w jakiej budzie ca18 sie najlepiej sprawdza, ma te glosniki wiec cos moze podpowiedziec

Skomentuj

ooo - no to pisze

Skomentuj

dolphin ...juz nie mam ca18rnx ... mialem ok 3tyg ER18rnx z 27tdfc oraz tego ca18rnx z xt25tg no i po jakims czasie stwierdzilem ze er z 27tdfc to lepszy zestaw ;p

ja go sprawdzalem od 14 do 21l i strojenia od 35 do 45Hz (specjalnie testową paczke zbiłem do tych zabaw ...fotki gdzies tam w "budowanie na ekranie" kilkanascie stron wczesniej są...

mi najbardziej podobał sie w 18l @40Hz

PS kiedyś gadałem z Misiomorem o tym mimirze i wybił mi go z głowy .... panowie od seasa chyba mogli się bardziej postarać popatrzcie na przebieg impedancji ;p

Paweł ja bym zrobił to http://www.audioheuristics.org/proje...XT/ER18DXT.htm

doskonale udokumentowany projekcik !...

Skomentuj

Zamieszczone przez bawolek
                        Paweł ja bym zrobił to http://www.audioheuristic...DXT/ER18DXT.htm

doskonale udokumentowany projekcik !...
                        ale zwrotnica bardziej skomplikowana :???:

no i czy ten wysokotonowy jest w polinku?

Skomentuj

no jest jest .... po prostu sprawdz ;p

wydaje mi się że warto że naprawde warto użyć ERa i ożenić go albo z tym dxt albo któryś z projektow Jaya (27tdfc lub 27tbfc/g)

Skomentuj

warto użyć ERa i ożenić go albo z tym dxt
                            nie, jakos nie podoba mi sie :???:

albo któryś z projektow Jaya (27tdfc lub 27tbfc/g)
                            a to juz ciekawiej
                            mozesz podac linki? bo cos w google znajduje tylko audiostereo :???:

Skomentuj

http://www.geocities.com/woove99/Spk...18RNX_2Way.htm 27TDFC ER18RNX
                              do 27TBFC/G linka nie moge tez znalezc na szybko, ale wiem ze jest :razz:

Skomentuj

[quote="Pawel S."]
                                warto użyć ERa i ożenić go albo z tym dxt
                                nie, jakos nie podoba mi sie :???:

z priva wywnioskowalem że przeoczyłeś coś ...tam jest seas DXT a nie vifka XT ;p

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
                                  http://www.geocities.com/woove99/Spkrbldg/ER18RNX_2Way.htm 27TDFC ER18RNX
                                  do 27TBFC/G linka nie moge tez znalezc na szybko, ale wiem ze jest :razz:
                                  Na dole strony jest w OPTIONS :smile:

Skomentuj

z priva wywnioskowalem że przeoczyłeś coś ...tam jest seas DXT a nie vifka XT ;p
                                    nie nie. z XT byla zwrotnica robiona przez yoshiego - nie chce tej vify :P
                                    chodzilo mi o to ze ten DXT nie podoba mi sie wizualnie... no i chyba niema go w polinku

a ten projekt JAY'a juz mi sie podoba
                                    szkoda ze nadal troche skomplikowana zwrotnica :???:

Skomentuj

no to kontynujemy temat

tak wiec panowie jaki wzmacniacz z pilotem do 500zl do tych glosnikow?

Skomentuj

UniAmp.

Skomentuj

pegelmesser, jakbym mial czas na taka zabawe to bym nie pytal ;]
                                          fabryczny z pilotem do 500zl (to jest kompletne max)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X