Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zwrotnica do SPH-165KEP

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

zwrotnica do SPH-165KEP

witam jest jakas zwrotnica do 2x SPH-165KEP plus cos dobrego ?? bo mam zamiar zroic kolumnienki na 2x SPH-165KEP i sie orientuje z czym stoje...

Borys dawał Seasa 22taf/g - http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic554759.html . Tylko nie wiem czy nie przerabiał przypadkiem zwrotnicy, musiałbyś go zapytać.

Skomentuj

daniel69 masz taniej te kepy czy za ponad dwie stowki od sztuki ? Bo jesli kupujesz po normalnych cenach to pytanie czy nie sprobowac by czegos co jest jak na dloni a mozliwe ze efekt lepszy bedzie...

Skomentuj

Zamieszczone przez daniel69
        witam jest jakas zwrotnica do 2x SPH-165KEP plus cos dobrego ?? bo mam zamiar zroic kolumnienki na 2x SPH-165KEP i sie orientuje z czym stoje...
        a niewolałbyś w 3 drogi wejść ?

Skomentuj

takero pytanie za ile kepy ma, jak ma taniej to raczej nie zrobi się lepszych 3drog :wink: a i za 1500zl tez pytanie czy cos lepszego sie zlozy 3way

Skomentuj

dolphin123, prosty przykład - zamiast dwóch 18, można kupić jedną 13 i jedną 20, też nawet kepy choć niekoniecznie, jakieś seasy też by się znalazły :P

Skomentuj

Tez tak myslalem, ale do konca tego tak nie mozna powiedziec przy dzisiejszych cenach. za poltora kola nie jest latwo o dobre trzy drogi, lepszych od 2way.

Chodz nie mowie ze nie mozemy czegos poszukac i podrzucic w watek:)

Skomentuj

takero: jeszcze zwrotnica...

Skomentuj

Caleb, a ile jest zwrot do układu 2 x kep ?

Skomentuj

jedna - z Seasem 22taf/g, co chyba powinno wystarczyć . A ile jest zwrotnic 3-way? Bo ja takich na tym forum nie widuję zbyt często. Nie zapominaj też o kosztach - bo sama zwrotnica jest dużo droższa...

Skomentuj

Caleb, no to widzisz że zwrot do 3 dró jest tylko o jedną mniej niż do dwóch
                      Zwrota droższa, choć to jeszcze zależy od podziału i użytych komponentów , ale i osiągi lepsze, szczególnie na dole.

Skomentuj

Czaruję...
                      X