Witam wszystkich
Prosze o komentarz na moj dobor glosnikow ewentualnie pomoc w doborze glosnikow do kolumn ktore chce wykonac z drewna. nie jestem wielkim audiofilem lecz lubie dobry dzwiek, slucham roznej muzyki przewaznie dance techno rock pop i wszystko inne co mi wpadnie w ucho, lubie niski bas
OBUDOWA
Planuje wykanac ja z drewna sosnowego, suszonego ok 2-3 miesiace. tutaj pojawia sie problem poniewaz drewniane obudowy nie sa chwalone ale prawdopodobnie i tak wykonam je z drewna, prosze o porady, jakie wygluszenie?? itp
GLOSNIKI
dla pojemnosci obudowy 80l chyba ze sredniotonowka bedzie zabudowana to ok 70l
niski gdn 25/80/1
sredni gdm 12/60/2 lub gdm16/80/1
wysoki gdwk 11/100 lub gdwk10/80/t/1 z podwojnym magnesem
mile widziane wasze propozycje glosnikow
szukam rowniez osoby z warszawy ktora zbuduje mi zwrotnice oczywiscie zaplace
Prosze o komentarz na moj dobor glosnikow ewentualnie pomoc w doborze glosnikow do kolumn ktore chce wykonac z drewna. nie jestem wielkim audiofilem lecz lubie dobry dzwiek, slucham roznej muzyki przewaznie dance techno rock pop i wszystko inne co mi wpadnie w ucho, lubie niski bas
OBUDOWA
Planuje wykanac ja z drewna sosnowego, suszonego ok 2-3 miesiace. tutaj pojawia sie problem poniewaz drewniane obudowy nie sa chwalone ale prawdopodobnie i tak wykonam je z drewna, prosze o porady, jakie wygluszenie?? itp
GLOSNIKI
dla pojemnosci obudowy 80l chyba ze sredniotonowka bedzie zabudowana to ok 70l
niski gdn 25/80/1
sredni gdm 12/60/2 lub gdm16/80/1
wysoki gdwk 11/100 lub gdwk10/80/t/1 z podwojnym magnesem
mile widziane wasze propozycje glosnikow
szukam rowniez osoby z warszawy ktora zbuduje mi zwrotnice oczywiscie zaplace
Skomentuj