Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy STX 22-140-8scx spisze się dobrze u mnie w domu?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Czy STX 22-140-8scx spisze się dobrze u mnie w domu?

witam, chciałbym się was spytać czy warto kupić ten głośnik http://stx.sote.pl/gdn-22-140-8-scx.html
    będzie on grać w domu, napędzać będzie go holton 200

Zamieszczone przez n0rb92
    czy warto kupić ten głośnik http://stx.sote.pl/gdn-22-140-8-scx.html
    tak, tylko może podaj ile masz pieniędzy na głośnik i w jakim pomieszczeniu ma grać? No i z jakim stereo(co masz w tej chwili)? Ogólnie jeśli chodzi o w miarę tani i dobry głośnik do średniego/małego pomieszczenia to bardzo trafny wybór...

Skomentuj

będzie grać w pokoju który a jakieś 20m2, póki co grało by to razem z wierzą Techniks

Skomentuj

A ile kasy masz na głośnik?

Skomentuj

no ten głośnik kosztuje 76 zł i zbytnio więcej wydać nie mogę, a co mógł byś zaproponować?

Skomentuj

Jak nie masz więcej kasy to ten głośnik będzie dobrym wyborem, w tej cenie raczej ciężko o coś lepszego...

Skomentuj

mógł byś powiedzieć jaki filtr aktywny kupić do tego głośnika

Skomentuj

Zamieszczone przez n0rb92
                mógł byś powiedzieć jaki filtr aktywny kupić do tego głośnika
                jak chcesz kupic to zobacz oferte CARTON AUDIO

Skomentuj

mam ten filtr dosc dlugo i wydaje sie okej, lecz cena jest dosc spora bo az 50zl + przesylka
                  poszukaj w sieci innych, bo jest ich troche ;]

Skomentuj

Zamieszczone przez tom3kk
                    poszukaj w sieci innych, bo jest ich troche ;]
                    raczej odradzam to co jest na stronie glownej - nic specjalnego :???:

Skomentuj

A Ja powiem tak: kupiłem ten głośnik (GDN-22-140),Bocian kupił GDN-22-300... Po porównaniu tych dwóch głośników wizualnie wkurzyłem się że nie wziąłem GDN-22-300 (nie ma porównania). Mam nadzieję że GDN-22-140 gra lepiej,jak nie to wkurzę się jeszcze bardziej gdyż ten głośnik kosztował więcej.

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                        n0rb92, jesli zakladasz temat pomysl 2 minuty nad sensownie brzmiaca nazwa wskazujaca co w temacie znajdziemy.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian
                          Po porównaniu tych dwóch głośników wizualnie wkurzyłem się że nie wziąłem GDN-22-300 (nie ma porównania). Mam nadzieję że GDN-22-140 gra lepiej,jak nie to wkurzę się jeszcze bardziej gdyż ten głośnik kosztował więcej.
                          mam 22 SW na stanie i faktycznie wykonanie ma znakomite (poza tymi tandetnymi przylaczami i brzydko wygladajacym klejem dookola cewi)

Skomentuj

Zamieszczone przez tom3kk
                            mam ten filtr dosc dlugo i wydaje sie okej, lecz cena jest dosc spora bo az 50zl + przesylka
                            często trafiają się używki

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                              mam 22 SW na stanie i faktycznie wykonanie ma znakomite (poza tymi tandetnymi przylaczami i brzydko wygladajacym klejem dookola cewi)
                              I poza tymi kropkami super glue ... :mrgreen: 22 SW jest taki troche mulasty.

Skomentuj

to sam nie wiem jakiego brać tego 140watt czy tego 300 watt

Skomentuj

Bierz 22-140-8SCX będziesz zadowolony tak jak ludzie, którzy mają ten głośnik w zestawach 3-way na STX.

Skomentuj

n0rb92, Chcesz to poczekaj jak dobrze posłucham tego 22 300 to ci opowiem co nieco ale z tego co słyszałem jak byłem z nim u Pawła.S na mostku Tda grał ciekawie lecz nie mogłem sie dokładnie wsłuchać...

Skomentuj

Zamieszczone przez Karol1991
                                      jak byłem z nim u Pawła.S na mostku Tda grał ciekawie lecz nie mogłem sie dokładnie wsłuchać...
                                      ja dzisiaj posluchalem go godzinke na janku...
                                      nie jest zly - ale SCXa bedzie latwiej napedzic chociazby mosktiem TDA
                                      a SW zacheca wykonaniem oraz duza cewka

Skomentuj

Czaruję...
                                      X