tak, tylko może podaj ile masz pieniędzy na głośnik i w jakim pomieszczeniu ma grać? No i z jakim stereo(co masz w tej chwili)? Ogólnie jeśli chodzi o w miarę tani i dobry głośnik do średniego/małego pomieszczenia to bardzo trafny wybór...
A Ja powiem tak: kupiłem ten głośnik (GDN-22-140),Bocian kupił GDN-22-300... Po porównaniu tych dwóch głośników wizualnie wkurzyłem się że nie wziąłem GDN-22-300 (nie ma porównania). Mam nadzieję że GDN-22-140 gra lepiej,jak nie to wkurzę się jeszcze bardziej gdyż ten głośnik kosztował więcej.
Po porównaniu tych dwóch głośników wizualnie wkurzyłem się że nie wziąłem GDN-22-300 (nie ma porównania). Mam nadzieję że GDN-22-140 gra lepiej,jak nie to wkurzę się jeszcze bardziej gdyż ten głośnik kosztował więcej.
mam 22 SW na stanie i faktycznie wykonanie ma znakomite (poza tymi tandetnymi przylaczami i brzydko wygladajacym klejem dookola cewi)
n0rb92, Chcesz to poczekaj jak dobrze posłucham tego 22 300 to ci opowiem co nieco ale z tego co słyszałem jak byłem z nim u Pawła.S na mostku Tda grał ciekawie lecz nie mogłem sie dokładnie wsłuchać...
jak byłem z nim u Pawła.S na mostku Tda grał ciekawie lecz nie mogłem sie dokładnie wsłuchać...
ja dzisiaj posluchalem go godzinke na janku...
nie jest zly - ale SCXa bedzie latwiej napedzic chociazby mosktiem TDA
a SW zacheca wykonaniem oraz duza cewka
Skomentuj