Gościu powiedział że nie bedzie sprawdzał 300 sztuk takich wzmacniaczy a tyle ich ma powiedział że przywozi je z Szwajcarii czy coś, bo firma zaczeła produkcję nowych wzmacniaczy i te stare idą w odstawke
Gościu powiedział że nie bedzie sprawdzał 300 sztuk takich wzmacniaczy a tyle ich ma powiedział że przywozi je z Szwajcarii czy coś, bo firma zaczeła produkcję nowych wzmacniaczy i te stare idą w odstawke
Napisz, o których aukcjach wspomniałeś. Identyczne wzmacniacze sprzedaję dwóch różnych sprzedawców.
Moim zdaniem totalna bzdura, co za problem podpiąć dwa kabelki i spr. wzmacniacz, a następnie sprzedać go za dwa razy większe pieniądze. Kupiłem u niego jeden z tych 11 wzmacniaczy, dzwoniłem wczoraj przed kupnem i koleś mówił, że wzmacniacze pochodzą z demontażu subwooferów firmy Proson (już wtedy nasunęło mi się pytanie po co demontować sprawne urządzenia?), ale dogadałem się z kolesiem że dostane gwarancje rozruchową na wzmacniacz bo na pewno są sprawne. Jednak chyba nie do końca są sprawne ponieważ dziś do mnie zadzwonił tłumacząc, że oddaje ludziom pieniądze, lub sprzedaje wzmacniacze po 70zł, ale z zaznaczeniem właśnie że się włączają, ale są nie sprawdzone - ja poprosiłem o zwrot gotówki.
Dla mnie jest to oczywiste co to znaczy. Niestety, ale nie ma cudów i nikt nic dobrego nie sprzeda za pół darmo.
rozmawiałem z gościem widac ze niema pojecia
powiedział ze podpioł gdzies kabelki i głosnik mu sie odzywał ale powiedział ze jak mu powiem jak to sprawdzi juz zamówiłem taki srebrny
rozmawiałem z gościem widac ze niema pojecia
powiedział ze podpioł gdzies kabelki i głosnik mu sie odzywał ale powiedział ze jak mu powiem jak to sprawdzi juz zamówiłem taki srebrny
od tego z drugiego linku właśnie zamówiłem i powiedziałem że jak kurier przywiezie paczkę to sprawdze na miejscu. A Gościu jak dzwoniłem powiedział że sprawdził kilka podłączając głośnik itd i powiedział że głośnik grał. Z tym że nie wiedział czy dobrze podłącza. Pozatym powiedział że są one nowe tylko że z końca produkcji, i musiały ustąpić miejsca nowej serii.
schwalba tez dzwonilem i nie do konca jest tak jak piszesz... Mi powiedzial ze to jest elektronika do recyklingu i nie gwarantuje ze wszystkie dzialaja. ze dzwiek sie wydobywa, w niektorych glosniej w niektorych ciszej a sprawdzal mi kilka sztuk jednej partii- tych "530w" ze sterowaniem... Takze dalej kot w worku.. No i powiedzial ze w Chinach byly robione :mrgreen:
od tego z drugiego linku właśnie zamówiłem i powiedziałem że jak kurier przywiezie paczkę to sprawdze na miejscu. A Gościu jak dzwoniłem powiedział że sprawdził kilka podłączając głośnik itd i powiedział że głośnik grał. Z tym że nie wiedział czy dobrze podłącza. Pozatym powiedział że są one nowe tylko że z końca produkcji, i musiały ustąpić miejsca nowej serii.
Koniecznie daj znać jak przyjdzie przesyłka bo brzmi to obiecująco.
Zamieszczone przez dolphin123
a sprawdzal mi kilka sztuk jednej partii- tych "530w" ze sterowaniem... Takze dalej kot w worku.. No i powiedzial ze w Chinach byly robione :mrgreen:
:(
no właśnie też by mnie interesował ten 530w z pilocikiem, korci żeby kupić ale z drugiej strony szkoda wyrzucać kasę w błoto ..
Hmmm no zobaczymy co to będzie mam wielką nadzieję że będzie działało i będe zadowolony. A jesli firma produkująca te wzmacniacze sprzedawała je to wątpie żeby był zepsute, fakt że mogą się takie zdarzyć ale mam nadzieję że tak nie będzie w moim przypadku. Poza tym czeka już subwoofer na ten wzmacniacz.
OK dostałem ten wzmacniacz i moge powiedzieć ze narazie to co zdążyłem sprawdzić działa mógłby mieć nieco większe kopyto ale mimo to dla mnie jest w sam raz. Powiedzcie mi ale do czego jest ta regulacja fazy ?? aha i jeszcze jedno, są 4 kable wyjściowe 2 "-" i 2 "+" czyli moge nim zasilać 2 głośniki w jednej tubie?? i czy można je mostkować jakoś??
Skomentuj