Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

szukam projektów

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

szukam projektów

Witam.
    Szukam projektów gotowych razem ze zwrotnicą do Daytona rs150. Prosiłbym o podanie mi jak najwięcej linków/projektów gdyż ja znalazłem tylko 1 projekt. Chciałbym zobaczyć z jakimi kopułkami połączone są rs150 no i wybrać coś odpowiedniego dla siebie z góry dziękuję :)

ps. wesołych świąt

Witam.
    Podaję LINK do kolumny centralnej MTM. Daytony połączone są z kopułką tego samego producenta jak i z kopułką Seasa (kilka).
    Po nowym roku będę próbował zrobić projekt 5.0 oparty na Daytonach (Seasach) więc śmiało umieszczajcie linki do ciekawych projektów.

Skomentuj

widziałem sporo projektów MTM, jednak mnie intreresuje klasyczny monitor TM. W gre wchodzi tez dayton rs180.

Skomentuj

No to jeszcze jeden LINK
        Tym razem na RS225
        No i do wyboru, do koloru (i tu kolejny LINK).

czarekp9, pochwal się co Ty znalazłeś.

Skomentuj

http://s109.photobucket.com/albums/n...agby/Dreydels/

coś takiego jeszcze znalazłem.

Mam budżet ok. 700zł na głośniki i zwrotnice, w takim budżecie warto zrobić na daytonie i seasie? Może jest coś innego, wartego uwagi?

Skomentuj

Zamieszczone przez czarekp9
            file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Pulpit/zdjecia%20kolumn/Dreydels%20pictures%20by%20jeffbagby%20-%20Photobucket.htm
            Łożesz ty... co to za link???? :mrgreen:

Skomentuj

poprawione;d

Skomentuj

zajrzyj do mojego opisu tam sa strony gdzie znajdziesz napewno daytony :wink:

Skomentuj

Podepnę się do tematu. Chcę zrobić zestaw 5.0 do kina ale żeby w stereo też pokazał pazurki. Jeśli zdecydował bym się na Daytony to centrala i efektowe mam. Brakuje mi frontów. Co Panowie myślicie na temat TEGO projektu ale zmodyfikowanej wersji 2.5 drożnej? Czy to ma prawo bytu? Wybrałem ten projekt, ponieważ wg autora można zamiast klasycznego MTM zrobić TMM bez utraty parametrów a i obudowa podstawkowa bardziej mi "leży" . Zależy mi na dobrym zejściu i mocnej podstawie basowej. Do kina mam subwoofer ale do stereo wolał bym go nie używać.

Skomentuj

Bardzo pozytywne opinie :) http://www.zaphaudio.com/BAMTM.html
                    Pozdrawiam

Skomentuj

Czaruję...
                    X