Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

W czasie budowy - membrana bierna czy BR

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Mowa oczywiscie o tak niskim strojeniu jak 17hz, bo przy normalnym strojeniu nie wiem jak by sprawa wygladala bo poprostu takei strojenie jak dla mnie to troche za malo. A co do supernovy to firma earthquake tworzyla tego suba 4 lata i tak mb sprawuje sie wysmienicie.Pozdrawiam

Skomentuj

Zamieszczone przez bmxmen
      firma earthquake tworzyla tego suba 4 lata
      to ciekawe jaka jego cena była. Pewnie ogromna.
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

hehe nie smiej sie ;p pisze w taki sposob bo jestem z niego naprawde zadowolony. Tzn ja zbudowalem klon bo na nowke mnie nie stac poniewaz kosztuje od 9600zl do nawet ponad 12tys ,zalezy jakie wykonczenie. Wedlug porownan takiego kolesia idealnie sklonowany na wzmacniaczu klasy ab i moc okolo 600 wat gra taksamo jak orginal z wzmakiem klasy d lub j o mocy 580wat.

Skomentuj

Zamieszczone przez bmxmen
          kosztuje od 9600zl do nawet ponad 12tys
          mówiłem :!:
          wzmacniaczu ab moc okolo 600 wat gra taksamo jak orginal z wzmakiem klasy d lub j o mocy 580wat.
          a co to za wzmacniacze są. Masz jakieś info, zdjęcia czy coś?
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

W sklepach w warszawie sa te suby, wystarczy na google poszukac. Dokladniejsze info podam jak bede dawal konstrukcje na forum ,narazie posotaje wykonczenie wzmacniacza bo wczesniej byl holton 400 ,ale byl za slaby, chociaz do normalnego uzytkowania bylo dobrze, pozostaje jeszcze wykonczenie suba.

Skomentuj

Czaruję...
            X