Witam, przymierzam się teraz do kupna wzmacniacza do siebie, do 12m, bo yamahe rx-497 dałem ojcu do salonu. Kwota jaka dysponuję to 1500zł, nie więcej na nowy sprzęt. Może to być również amplituner, chociaż radio nie jest mi potrzebne, także wolałbym wzmacniacz. Oczekuję dobrych wysokich, srednich, no i basu nie mulącego. Ważne jest, aby miał regulację barwy, tzn, wysokich, niskich, balansu . Chciałbym, żeby zagrało na wyższym poziomie, ewentualnie podobnym do tej w/w yamahy. Myślę nad jakimś Cambridge Audio, np 640A albo 340A, Ciężki jest wybór wzmacniacza w takiej kwocie, więc proszę Was o pomoc, nie sugerujcie się moją propozycją tego CA, chciałbym poznać wasz typ na wzmacniacz do 1500zł.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
kupno wzmacniacza do 1500zł
Collapse
X
-
Zamieszczone przez czarekp9obecnie z mietkami, ale w wakacje z 18awx i seasem alu lub er18 i seas alu.
Ale do mietków czy stxów na pewnego niczego lepszego (droższego !) od Uni czy syma bym nie dawał.
Skomentuj
-
Jakiegoś cambridge za tyle kupisz z CD - w sensie za 1500zł.
Ew coś z NADa lub np coś takiego http://allegro.pl/item877392307_nowi...audioklan.html jeśli koniecznie lubisz wydawać kasę rodziców.
Skomentuj
Skomentuj