Witam
robiłem ostatnio porządek i okazało sie że mam kilka zbędnych gł:
-Dibeisi G8002 2X Klik -Dibeisi E124 2X Klik
-Koppa BW80 -wyjęta z suba - był na diyaudio jako: soundAL (koppa bw80)bardzo tani sub .
Sub był brzydki a pyzatym stał w piwnicy
Mam zamiar cos z tego zrobić bo w końcu idom ferie , może jakieś 2.1 , na razie szykuje się do zrobienia pilotażowych pomiarów charakterystyk tych głośników
Zakup dibeisi był przypadkowy od razu pisze , bez żadnych podejrzeń
Po prostu zielona membrana wydała mi się fajna a wysokotonowe dostałem gratis
Na razie jestem na etapie projektowania obudowy do fortów ,projekt paczki do suba pożyczę ze strony Klik1 Klik2 (Sub 8 *) przystosuje do bw80 ( ta obudowa prezentowana w projekcie ma 23l )
Kolejna zabawa to zrobić zwrotke , głośniki kiepskie ale jak zrobię zwrotnice to będzie to jakoś grało na pewno lepiej niż 2.1 brata ciotecznego Klik
co myślicie o tym i zabawie na ferie :?: :?: :?: :wink:
robiłem ostatnio porządek i okazało sie że mam kilka zbędnych gł:
-Dibeisi G8002 2X Klik -Dibeisi E124 2X Klik
-Koppa BW80 -wyjęta z suba - był na diyaudio jako: soundAL (koppa bw80)bardzo tani sub .
Sub był brzydki a pyzatym stał w piwnicy
Mam zamiar cos z tego zrobić bo w końcu idom ferie , może jakieś 2.1 , na razie szykuje się do zrobienia pilotażowych pomiarów charakterystyk tych głośników
Zakup dibeisi był przypadkowy od razu pisze , bez żadnych podejrzeń
Po prostu zielona membrana wydała mi się fajna a wysokotonowe dostałem gratis
Na razie jestem na etapie projektowania obudowy do fortów ,projekt paczki do suba pożyczę ze strony Klik1 Klik2 (Sub 8 *) przystosuje do bw80 ( ta obudowa prezentowana w projekcie ma 23l )
Kolejna zabawa to zrobić zwrotke , głośniki kiepskie ale jak zrobię zwrotnice to będzie to jakoś grało na pewno lepiej niż 2.1 brata ciotecznego Klik
co myślicie o tym i zabawie na ferie :?: :?: :?: :wink:
Skomentuj