Witam! W wakacje zrobiłem sobie suba na stx GDN22/140/8scx (był pokazany tu na forum :smile: ) lecz jak wiadomo apetyt rośnie w miarę jedzenia , a diy jest wydatkiem pieniędzy w nieskończoność postanowiłem wymienić głośniczek. Oczywiście nie za raz ale myśle ,że jeszcze przed wakacjami. Teraz chce się mniej więcej zorientować co moge dostać za tą cene. Co do obudowy ma ona zaledwie 27l i strojona jest na 36Hz. Nie mam zamiaru robić nowej obudowy bo ta jest zrobiona pod zestaw na hds180exc i xt25. Myślałem nad Tiw200x , sls8, kilka z oferty Ushera. Oczywiście cena moze być niższa co by mnie nawet ucieszyło :lol:
Co do moich upodobań to są raczej nie realistyczne bo chciałbym aby bas był szybki a zarazem miękki i nisko schodził. Na tego stx-a nie narzekam ale wiadomo o co chodzi - o jakość. Tego głównie oczekuje od przyszłego potwora. Tak więc prosze o propozycję :smile:
Co do moich upodobań to są raczej nie realistyczne bo chciałbym aby bas był szybki a zarazem miękki i nisko schodził. Na tego stx-a nie narzekam ale wiadomo o co chodzi - o jakość. Tego głównie oczekuje od przyszłego potwora. Tak więc prosze o propozycję :smile:
Skomentuj