Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakie głośniki do suba?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Czyli który z w/w głośników, jakie przedstawiłem spisze się najkorzystniej w produkowaniu szybkiego basu, może nie schodzącego najniżej, ale takiego bardziej "kopiącego". Pokój to 18m2.

Skomentuj

niech wypowie się ktoś kto słyszał te głośniki, ja słyszałem tylko scxa :) porównywałem do estradówki która gra u mnie teraz w samochodzie a wcześniej w domu i normalne jest to że estradówka kopie przyjemniej hehe

Skomentuj

Zamieszczone przez nosmaster
        normalne jest to że estradówka kopie przyjemniej hehe
        równie normalne jest to, że żaden z w/w nie jest estradówka oraz że nie myślę o użyciu estradówki:)

Skomentuj

napisałem tylko do czego porównywałem bez żadnych sugestii w stronę zakupu głośnika estradowego :)

Skomentuj

Najchętniej jakieś 8 cali, no może mniej wymagające 10', ale to już wszystko.
            Czytając jak bardzo się grzeje odradzałbym raczej 4R obciążenie.

Skomentuj

Zamieszczone przez nosmaster
              normalne jest to że estradówka kopie przyjemniej hehe
              na jakim głośniku? to jest diy?
              ja miałem suba estradowego na STX, ale to całkowicie inne głośniki w porównaniu do hi end.
              wogule w pokoju sie nie mógł rozkręcić, wszystko chodziło, a nie było dobrego zejścia, więc do domu takiego suba odradzam - a wiem co mówię, bo po pewnym czasie musiałem go sprzedać z bólu głowy itd :smile:

Skomentuj

Karol22m, jaki głośnik, jaka aplikacja i jaki wzmacniacz ?
                Bo miałem swego czasu 30 200 4 ae w domu i bardzo miło go wspominam.

Skomentuj

litraż 110, głośnik GDN-38-550-4-AE i wzmak ADS LX500 - był testowany również na ADS LX1400

Skomentuj

Czaruję...
                  X