Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Subwoofer na RE Audio REX-12D4 do domu

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Subwoofer na RE Audio REX-12D4 do domu

Tak jak w temacie. Skrzynia bas reflex 50 litrów strojona na 35 Hz. Sprawdzi się ten głośnik w domu? Ewentualnie proszę o inne propozycje w podobnej cenie. Warunki: 30 cm, 2x4ohm, obudowa 50 l bas reflex.

po 1 to jest glosnik samochodowy
    po2 po co ci taki potwor do domu ?

Skomentuj

...po 3 czym to napędzisz?

Skomentuj

Mało mi basu . . . . .
        Napęd mam. Mam 2 wzmaki ok 150 W/4 ohm(każdy wzmak po inną cewkę)

Skomentuj

może napisz co masz obecnie, w jakiej aplikacji, jaki pokoj ? ...

Skomentuj

Zamieszczone przez bogus508
            Mam 2 wzmaki ok 150 W/4 ohm(każdy wzmak po inną cewkę)
            No to ja tu widzę jakieś kombinowanie. Jeśli zamierzasz napędzać to wzmacniaczami samochodowymi to zapomnij o takim rozwiązaniu. Skąd weźmiesz 12VDC?

Skomentuj

Wzmacniacze domowe "tanie panele z allegro".
              Nikt nie odpowiedział na pytanie czy ten głośnik nadaję się do domu?
              Albo jaki inny głośnik nadaję się do domu? Wymagania to 30 cm, 2 cewki po 4 ohm, obudowa 50 l z bas reflexem (obudowę mam zrobioną)
              Obudowa robiona pod stxa gdn aa, szukam innego głośnika bo nie wiadomo kiedy będzie w sprzedaży.
              Pokój ma mniej niż 20 mkw, a obecnie mam kolumny tonsil scherzo 200.
              Nie piszczcie, że głuchy jestem.
              Temat dotyczy czy ww wymieniony głośnik się nadaje lub proszę o propozycje innych.

Skomentuj

Zamieszczone przez Bartuś
                po 1 to jest glosnik samochodowy
                czyli w domu wybuchnie :lol: jak czytam takiego posta to mnie krew zalewa
                Zamieszczone przez bogus508
                Nikt nie odpowiedział na pytanie czy ten głośnik nadaję się do domu?
                Albo jaki inny głośnik nadaję się do domu? Wymagania to 30 cm, 2 cewki po 4 ohm, obudowa 50 l z bas reflexem (obudowę mam zrobioną)
                a dlaczego ma nie zagrać :?: Wydaje mi się, że wykorzystanie jednej cewki w takim metrażu wystarczy.

Skomentuj

czyli jest zaprojektowany tak by grał w samochodzie nie w domu ? ;/
                  rzecz dedykowana pod dany uzytek jest raczej uzytkowana do tego do czego jest stworzona a nie czegos innego

Skomentuj

Czaruję...
                  X