Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Martwe projekty z głośnikami STX SK

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Martwe projekty z głośnikami STX SK

Witam.

Dlaczego nie ma żadnego racjonalnego projektu z głośnikami tej serii ?
    Różnica miedzy 17 i 14 jest bardzo korzystna , bo w SCX to jest praktycznie dwukrotna !

Ma ktoś opinie na temat tych głośniczków ?

Zamieszczone przez gigipawel
    Dlaczego nie ma żadnego racjonalnego projektu z głośnikami tej serii ?
    Napisz może który głośnik z serii SK masz. Jakbyś trochę poszukał na forum to ludzie robili projekty na głośnikach SK, więc nie pytaj dlaczego nie ma jak nie szukałeś.
    Jakbyś zajrzał na stronę producenta to byś widział że do 14SK zwrotka jest.
    http://stx.pl/category/diy-schematy-schematy

Skomentuj

gigipawel, GDN 14 SK + GDWK AWX jest od dawna
      2xGDN 17 SK + GDWK PJ sa zbudowane tez juz dawno - tylko brak czasu na zwrotnice :P

Skomentuj

Po wpisaniu w wyszukiwarce "GDN-17-140-8-SK" jest elekt taki Znalezionych wyników: 14 .
        Większość postów wygląda tak " Czy są zwrotnice ? " "Nie ma i kończy się temat".

Żadnych relacji jak to gra czy opłaca się to kupować.

Skomentuj

gigipawel słabo szukasz. jedno słowo wpisałeś i wszystko chciałeś mieć na tacy :wink: wpisując inne słowa wyskakują inne tematy. Przykładowo wstaw "17SK".

[ Dodano: 2010-02-16, 16:28 ]
          Żadnych relacji jak to gra czy opłaca się to kupować.
          O to pretensji nie może do nikogo mieć. Skoro ludzie nie chcieli go kupować no to nie dziw się że nie ma opinii. Możesz być śmiało pierwszym który zrobi na nich zestaw od A do Z.

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
            Skoro ludzie nie chcieli go kupować no to nie dziw się że nie ma opinii.
            To dlaczego nie kupują skoro mają niezłe parametry ? Wg. to słaba polityka Firmy. Gotowy dobry projekt dawał by też pieniądze z przetworników i części zwrotnic.
            W dużych koncernach są już ludzie tylko od pisania postów na forach internetowych i zachwalania swoich produktów(nie koniecznie prawdziwych).

Możesz być śmiało pierwszym który zrobi na nich zestaw od A do Z.
            :lol: Za mało czasu mam mgr piszę na dość obszerny temat więc nie mam czasu, a to miało być odskocznią od komputera a tu okazuje się że lekturą nieźle mnie wchłonęła.

Skomentuj

To dlaczego nie kupują skoro mają niezłe parametry ?
              a skąd Ty takie pytania bierzesz ? Nie wszystkim pasuje chociażby żółta membrana. W dodatku głośnik wysokich lotów nie jest i początkujący robią na 14SCX bo jest sprawdzony. Tyle w temacie

Skomentuj

To dlaczego nie kupują skoro mają niezłe parametry ?
                bo parametry nie graja?
                Wg. to słaba polityka Firmy. Gotowy dobry projekt dawał by też pieniądze z przetworników i części zwrotnic.
                akurat STX ma gdzies pieiadze z detalicznej sprzedazy ;]
                oni wiecej zarabiaja na sprzedazy hurtowych ilosci glosnikow dla producentow kolumn :P

W dużych koncernach są już ludzie tylko od pisania postów na forach internetowych i zachwalania swoich produktów(nie koniecznie prawdziwych).
                no wlasnie - w DUZYCH. a STX to nadal mala firma
                Za mało czasu mam mgr piszę na dość obszerny temat więc nie mam czasu
                i rowniez przez studia ja nic z nimi nie robie ;] (mialem zwrotnice robic bo kolumny juz dawno gotowe, nie moje :P )

[ Dodano: 2010-02-16, 17:16 ]
                W dodatku głośnik wysokich lotów nie jest i początkujący robią na 14SCX bo jest sprawdzony. Tyle w temacie
                no i brak zwrotnicy robi swoje :P

Skomentuj

Czaruję...
                X