Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Odbicia fali

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

buehehehe...sie usmialem...:) dobra rozmowa.naprawde:)

Skomentuj

>umberto:
      moze nie tyle brak odwagi co brak slow... (i szkoda nerwow

z reszta z naszej strony wszystko zostalo juz napisane, a Adrianotron sam nie bardzo trzyma sie swojego tematu, wiec po co go kontynuowac(?).

pozdrawiam bardzo serdecznie.

Skomentuj

hummerracje masz oczywiście.No ale trzeba było w końcu komuś w głowie poprzewracać po tych 3 1000W subach ;]Teraz to nie wiem czy nawet 18 cali pomoże...
        PZDR

Skomentuj

jeśli ktos pyta o rade zanim usłyszy odpowiedz o merytorycznej wartości najpierw wysłucha litani wykładów o jakości
          ooo juz wiem jestes ksiedzem... dlatego sie tak ciezko dogadac

Skomentuj

Jeśli coś Ci się podoba, to dlaczego ma to być negatywne zjawisko?? Znam ludzi, ktorzy jedzą cleb ze smalcem posypanym cukrem (ble...) i co mnie to obchodzi że to jest paskudne... jeśli im smakuje...
            Co innego obcowanie z trzema subami w tak małym pomieszczeniu... być może niedługo nie będzie dla Ciebie różnicy, czy gra jeden, czy dwadzieściacztery osiemnastocalowe głośniki, bo wtedy będziesz czekał na emisję "M jak miłość" z migającym facetem w prawym dolnym rogu ekranu...
            pozdro

Skomentuj

Umberto nie 3 tysiąc watowe tylko 3 w sumie maja 1000Watt. Ludzie apeluje do was myslcie nad tym co czytacie szczególnie zanim odpiszecie poco te nieporozumienia?

Skomentuj

Adrianotron masz racje co do myślenia.Ciekawe kiedy Ty sie do tego zastosujesz?
                PZDR

Skomentuj

Umberto ja nie mam kłopotów z prawidłową interpretacja postów. A co do myślenia to zrozumiałem ta prosta aluzje. Tacy ludzie jak ja i Ty raczej nigdy nie dojdą do porozumienia ty jestes konformistą a ja dewiantem i dobrze mi z tym. Bez obrazy ale tam gdzie twoja wyobraxnia sie konczy moja dopiero sie zaczyna:) Mnie działanie wbrew przyjetym kanonom sprawia przyjemność:)
                  Pozdrawiam!!!

Skomentuj

Czaruję...
                  X