Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

dobry amplituner

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kolego, ja twierdzę, że nowy amplituner wielokanałowy zagra "gorzej" od wzmacniacza stereofonicznego w danym przedziale cenowym. I nadal twierdzę, że yamaha, którą podałem, jest dobrym kompromisem, dźwięk jest jak najbardziej akceptowalny (również w stereo). "Starszy" sprzęt "flagowy" będzie też z pewnością lepszy, od nowego z dołu katalogu, tak więc za załóżmy 1000zł kupisz albo starszy fajny klocek, albo nowy, który zalega w sklepach nie dla idiotów. A Ty kolego nie szukasz rady, tylko potwierdzenia własnych przemyśleń. :wink:

Skomentuj

Zamieszczone przez przemo-lukas
      "Starszy" sprzęt "flagowy" będzie też z pewnością lepszy, od nowego z dołu katalogu, tak więc za załóżmy 1000zł kupisz albo starszy fajny klocek, albo nowy, który zalega w sklepach nie dla idiotów
      no to juz na poczatu powiedzialem, wiec mowimy o tym samym caly czas ;]

A Ty kolego nie szukasz rady, tylko potwierdzenia własnych przemyśleń. :wink:
      a ty dlaczego piszesz to samo co paldo, ...?

wogule nie rozumiem czasami tego forum, jezeli jedna osoba cos napisze, to i nastepni pisza to samo...

Jak to szukam potwierdzen? jezeli pytam czy to i to jest dobre, to spodziewam sie ze z tylu osob co jest na forum, to znajdzie sie pare osob co sie zna, a nie kazdy gada cos innego i kogo tu sluchac? dopiero jak ktos sie znajdzie ze naprawde siedzi w temacie, i za przeproszeniem opierdzeli tamtych, to kazdy zaczyna pisac cos sensownego. Tak to kazdy robi takie"kopiuj, wklej" gdzies cos przeczyta, albo mu sie tak wydaje to napisze, a czesto to się mija z prawdą...

hmm szukam potwierdzen, a nawiasem mowiac, od samego poczatku bylem za yamaha, nastepnie pare osob pisalo o harmanach itd itp. az w koncu chyba 20rafalo napisal co mysli na ten temat, i kazdy jest za zdaniem, ze yamaha to dobry sprzet (uzywany) a nie nowy za 800 czy 1000zl

Skomentuj

O.k. Przepraszam wszystkich, których moje posty uraziły.

Nie kupuj tego chłamu, który wymieniałeś.
        Lepiej poszukać Yamahe rx-v1700. Poszukaj sony "es" lub wyższe modele "qs". Może uda się znaleźć denona 2807.
        Na szrot, który ma działać jako procesor KD i w przyszłości podłączać "lepsze" końcówki mocy, szkoda wydawać pieniążki. :wink:

Skomentuj

Nie kupuj tego chłamu, który wymieniałeś.
          Lepiej poszukać Yamahe rx-v1700. Poszukaj sony "es" lub wyższe modele "qs". Może uda się znaleźć denona 2807.
          :shock: :shock: no to mi pojechałeś! taki ampli to kupię dopiero za parę lat może, jak będę "zboczony" na temat kina :razz:

Juz mam konkretnie pomieszane w glowie. chyba najlepiej zrobie tak, że będę obserwować allegro, i jak się przetrafi dobra okaza jakiegos ampli Yamahy to kupię i bd po problemie :smile:

Skomentuj

Karol22m zobacz to onkyo w ogłoszeniach, solidny sprzęt i w dobrym stanie.

Skomentuj

Czaruję...
            X