ktory z tych przetwornikow jest leprzy do mojego pokoju ??pokoj ma niecale 9 m2 wys 4.20m chcem zrobic suba do dwoch kolumn o mocy 120 watt :).jedyne co rozni te dwa przetworniki co sa w temacie to moc , parametry TiS oraz cena 

poprostu nie wiem ktory wybrac i ktory bedzie leprzy do domciu
chcem zeby ladnie gral i byl taki "mieciutki" "soczysty" basiorr .ktos napisal na tym forum ze CW1002C ma leprze parametry od tego drogiego ale nie wiem jaka powinna byc obudowa do tego przetwornika zeby byl taki ladny basik (chodzi mi caly7 czas o ten glosnik : CW1002C )do CW1202C z tego co ktos mi napisal na forum to zeby uzyskac tkie brzmienie to obudowa powinna mmiec litraz 60 l ale co do CW1002C to nie wiem jaki litraz byl by zeby bassik byll"soczysty" i "miekki"
a i ma ten sub sluzyc do sluchania muyk :i technno ,hip hop i rock :)
prosze was o pomoc w doradzeniu mi ktory przetwornik byl by leprzy do mojego pokoiku .osobiscie zastanawiam sie nad tym CW1002C ale nie wiem jak on sie spisze i jakiej mocy wzmaka mam do niego podlaczyc zeby go "ruszyc" z miejsca .
oddaje wam glos i prosil bym o dobre rady co do wyboru :) :)
pozdro

poprostu nie wiem ktory wybrac i ktory bedzie leprzy do domciu

a i ma ten sub sluzyc do sluchania muyk :i technno ,hip hop i rock :)
prosze was o pomoc w doradzeniu mi ktory przetwornik byl by leprzy do mojego pokoiku .osobiscie zastanawiam sie nad tym CW1002C ale nie wiem jak on sie spisze i jakiej mocy wzmaka mam do niego podlaczyc zeby go "ruszyc" z miejsca .
oddaje wam glos i prosil bym o dobre rady co do wyboru :) :)
pozdro
Skomentuj