Zamieszczone przez Pawel S.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Jakie głośniki ??
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Karol22mMonsterC, moze chcesz kupić już gotowe monitory ?
Zamieszczone przez Pawel S.to bedziesz mial aktywnego suba
mozesz go zrobic w formie 3 drog. obudowa bedzie wygladala jak kolumna 3 drozna. ale na gorze bedziesz mial 2 drozne monitory a GDNy 22 bylyby napedzane jednym wzmacniaczem (spiete w 4ohm)
Tylko teraz dobór głośniczków da radę przy tych które podałem czy coś lepszego wstawić >>
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S.to bedziesz mial aktywnego suba
mozesz go zrobic w formie 3 drog. obudowa bedzie wygladala jak kolumna 3 drozna. ale na gorze bedziesz mial 2 drozne monitory a GDNy 22 bylyby napedzane jednym wzmacniaczem (spiete w 4ohm)
Pawel S., acha 20-40 W w kd, ale jak słuchamy w stereo to wtedy więcej mocy jest przecież
Skomentuj
-
bd troche plontaniny z kablami ale to dobry pomysl jezeli kolega chce na froncie miec duze paczki jak 3 drogi, bo 3 drozne kolumny nie nadaja sie do kina
MonsterC, moze
gdn 14 scx + gdwk pj
albo
gdn 17 sk + gdwk ak
lub
gdn 17 scx + gdwk pj
a na dol gdn 22 scx i jakis panel moze ten z allegro bo nie drogi
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pegelmesserNie jest az tak czarno, przewaznie ampli maja 50-80W przy wszsytkich kanalach obciazonych.
Zamieszczone przez paldoRozumiem że chodzi ci o to że podłącza basy normalnie jak suba przez wyjście na suba i wzmak w jednej z kolumn napędza bas w jednej i drugiej, a do tego zupełnie oddzielnie gra sekcja monitora? Czyli takie 2,5drohgi z aktywnym dołem? To nie lepiej już suba zrobić skoro i tak wzmacniacz potrzebny i tak. I nie trzeba będzie takiej plątaniny kabli robić..
wiekszego glosnika niz 13cm bym tam nie dawal
Skomentuj
-
Zamieszczone przez MonsterCWolałbym żeby każdy sub miał swój wzmak , nie będzie tylę zabawy z kablami
tak wiec ja bym nadal upieral sie przy jednym wzmacniaczu
Zamieszczone przez MonsterCnie będzie tylę zabawy z kablami
Skomentuj
-
Starczy coś takiego na wzmacniacz na dwa głośniki niskotonowe
http://www.allegro.pl/item975663810_...hm_okazja.html
czy szukać czegoś porządniejszczego ??
Skomentuj
-
Zamieszczone przez MonsterCStarczy coś takiego na wzmacniacz na dwa głośniki niskotonowe
http://www.allegro.pl/ite...ohm_okazja.html
czy szukać czegoś porządniejszczego ??
Skomentuj
Skomentuj